Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płakać sie chce

Kłopoty POOOMOCY

Polecane posty

Gość płakać sie chce

Słuchajcie moje kochane: Przed chwilą dowiedzialam sie ze moja przyjaciółka uważa ze nie mam rozumu, ze robie to co inni mi powiedza i ze kiedys byłam inna. Chyba lepsza nie wiem. Powiedziała ze pogadamy jutro. Co mam zrobić? jestem cholernie nieśmiała i wiem ze łzy beda mi sie cisnąć do oczu a ona jest strasznie ostra. No wiecie lubie ja ale potrafi byc naprawde niemiła. Co ja mam jej powiedzieć jutro? Że traktuje mnie jako kogos awaryjnego? jak nie ma z kim siedziec to mnie bierze, nie ma z kims gdzies jechac to ja musze. Obraza sie np o to ze nie byłam z kim tam w szkole. Co ja mam robic jestem naprawde niesmiała i nie krzykne na nia. Obiecałam sobie ze bede "twarda" i niewzruszona ale wiem ze to nie wypali :( Poradźcie :(

Gość piaseczno jest daaaaaaaleko
to sobie obiecaj i uwierz w to że wypali, zachowuj się tak jak by to juz wypaliło pamietaj że ona jest takim samym człowiekiem jak Ty i że boi sie tak samo i tego samego co Ty i wyobraź sobie że to ona jest nieśmiała a Ty masz nad nia przewage i uwierz w to! Powtarzajh sobie dam radę, będe twarda, kim ona jest żeby mną rządzić? i będzie ok jeśli w to uwierzysz

Gość płakać sie chce
ale ja juz nieraz tak robiłam a ona ma taka siłe przekonywania ze druga przyjaciółka tez bedzie po jej stronie. mam dosc ciaglego strachu ze zostane sama. Przez całe 3 lata w gimnazjum tak sie ciągneło. Mam dosc. che zasnąć i spać... dlugo... bez problemów i łez

Gość płakać sie chce
up

Gość płakać sie chce
nikogo nie obchodzi? :(:(:(

Gość płakać sie chce
up