Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnaaaa

jestem beznadziejnaaaaaaaa

Polecane posty

Gość beznadziejnaaaa

nie dosc ze wyglad do dupy to jeszcze charakter :-(((((( -cienkie, siwe wlosy -wielka dupa -zez -czerwony nochal -i ostatnio jeszcze moja twarz na polczkach zrobila sie jakas czerwona niy nie ma popekanych naczynek ale sa takie jakies zaczerwienione :-((((((((((((((((((((((((((((((( o charakterze to juz nie wspomne

Gość ssssisi
ile masz lat??

Gość hihihaha2
pokaz zdjecie, posmiejemy sie :)

Gość donatttta
każyd ma gorszy dzień i w wtedy patrzy krytycznie na siebie, ciebie pewnie też dopadła dzić chandra, czujesz się nieatrakcyjna , samotna...? pewnie jestes ładną, młodą dziewczyną z masą komleksów, tez kiedys taką byłam.

Gość Zmiany zmiany
Kup sobie peruke, odchudzaj sie, nos ciemne okulary, nakladaj puder na twarz. Czy pomoze - niebardzo, ale mniej bedziesz straszyc na ulicy ;]

Gość beznadziejnaaaa
do zmiany zmiany-- pewnie jestes gorszym paszczurem ode mnie tylko nie masz lustra w domu. nie jestem juz mloda wiec nie jestem jakas zakompleksiona nastolatka. oceniam sytuacje realnie. wydaje mi sie ze dbam o siebie ale co poradze na siwe wlosy albo zeza??????albo na czerwony nochal?? nawet zadne korektory nie pomagaja. i jeszcze te poliki czerwone...

Gość Zmiany zmiany
Niezla riposta, doceniam ludzi ktorzy piotrafia skontrowac krytyke. Powodzenia maro ! ;]

Gość beznadziejnaaaa
powodzenia paszczurze

Gość xXxX Kajusia xXxX
siwe włosy można zafarbować a czerwony nos zakryc korektorem fluidem itd. Pojdz do fryzjera zmien fryzure, kup sobie nowe ciuszki i bedzie git :)

Gość siwiejacaaaa
farbowalam 10 dni temu i juz mam siwe odrosty:-( nie nadazam z farbowaniem a to niszczy wlosy niestety gdy farbuje sie tak czesto. tym bardziej ze i tak mam liche wlosy. zreszta po kzdej wizycie u fryziera wychodze jeszcze bardziej zdolowana :-((( probowalam wielu korektorow ale jakos zaden nie pomaga

Gość całkowicie czarny kot
przerzuć się na blondy tak jak moja mama wtedy tak nie widać odrostów

Gość siwiejacaaaa
no to nie takie latwe bo ja z natury jestem ciemna a mam siwych tak z 50procent wiec jak sie raz zrobilam na blod to potem mialam czarno siwe odrosty. jeden kooszmar

Gość beznadziejnaaaa
prawie 30