Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtamtamtm

DOBIERANIE SIE DO UKOCHANEGO PODCZAS SNU

Polecane posty

Gość tamtamtamtm

Tak sie zastanawiam czy kiedyś dobierałyście sie do swoich facetów kiedy CI spali? Jak sie to skonczyło i czy sie im podobało?? Ja niesety mam za słaby sen i jaka kolwiek próba TŻ odrazu mnie budzinaszczęście TŻ spi mocniej,i pewnej nocy gdy smacznie sobie juz jakies 2 godzinki chtapał,wskoczyłam pod koderke,miedzy nogi TŻ i zaczełam sie nim odpowiednio zajmowaćco ciekawe reakcja była natychmiastowa a TŻ dalej spałdopiero po pewnym czasie sie obudził, a ja z jego "skarbem" w 100% gotowości,w rece i w ustachjego rozanielona mina - bezcenna jak zaczełam tak skonczyłam,ale TŻ juz oczywiscie nie spał usyszałam,ze jestem szalona, niesamowita i,ze bardzo mnie kocha Mieliscie kiedys taka sytuacje? Bo ja muze ja powtórzyc

Gość tamtamtamtm
FGBN

Gość i prezez sen mu stanął

Gość bver
co to jest TZ ? skrot od Twoja żona >?

Gość tamtamtamtm
TOWARZYSZ ZYCIA= FACET

Gość Tralala....
To jest super...uwielbiam jak mi laska cos takiego robi...a nie robi tego czesto...za to ja dobieram sie do niej zawsze jak spi...kilka razy to wyszło z tego takie ostre bzykanie..uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Raczej Towarzysz Życiowy, albo coś w tym stylu :P

ja zawsze sie dobieram jak on spi :) zawsze to ja klade sie pozniej,a on wczesniej bo jest zmeczony po pracy,a ja jestem taka ze bez seksu to nie usne :)

Gość tamtamtamtm
UP

Gość lula____
Ja tak czasami robię ale rano jak się wcześniej obudzę. Uwielbiam to i peniska mojego chłopaka, który od razu robi się twardy jak skała :D

ja jestem maniakiem seksu to moj mezczyzna nie ma na co narzekac :D zaraz chyba sie do niego dobiore bo akurat spi,a mnie korci.