Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i wyje

mąż sie mnie brzydzi

Polecane posty

:)....ze tak sie wtrace ...kobieta po 40 malowartosciowa ? chyba tylko taka ktora za meza ma dupka :D innej opcji nie widze ...

Mam koleżankę, która wyszła zdomu z dwójką dzieci tak jak stała. Dosć miała męża ,który ją gwałcił po pijanemu,wyjadał dzieciom jedzenie i miał oparcie w mamusi(mieszkanie też bylo jego).Teraz jest szczęśliwa. Żyje skromnie w pokoiku w starym przedszkolu. a przedewszystkim jest wolna od 2 lat.

Gość siedzę i wyje
o żadnym facecie nie ma mowy najpierw chyba muszę na jakąś terapie bo mi się wydaje ,.ze ka.zdy o mnie tak myśli jak on

Sory ale mysle ze twoj facet jest jakis nienormalny! wez sie w garsc, to nie on bedzie decydowal o twojej samoocenie, o twoim szczesciu.

taaaa to chyba najgorsze co mozesz dla siebie zrobić :O ...sadzic ze wszyscy faceci tak myslą :)....nie gniewaj sie ale glupiutka jestes skoro cos takiego do glowy ci przyszlo :O ale z drugiej strony nie dziwie sie skoro masz za meza w/w dupka

Gość dałaś se mózg wyprać
czas zmienić swoje życie na lepsze, może na początek podziel mieszkanie na strefy twoje i jego, zapomnij o karmieniu, praniu i gotowaniu dla trola. Bedziesz miała wiecej czasu dla siebie i dobrze go wykorzystaj :)

Gość bardzo ławto
się wszystkim mówi.. odejdź, zrób cos... łatwiej niz wykonac, tak na serio. wiem cos o tym

Gość dałaś se mózg wyprać
nikt nie mówi, że będzie to proste, ale od czegoś trzeba zacząć no nie? Najgorsze co może zrobić, to godzić się na taki układ i dawać się poniżać dupkowi :P

siedzę i płaczę ---- to nie siedź i nie płacz ,odpowiedz sobie na jedno pytanie cz kochasz Go i czy ccesz z nim być . na początek ,przestań gotować i podawać obiadki ,kolacyjki i sniadanka ,odrzuć jego pranie niech zabraknie koszul gaci ,skarpet ,nie jest to łatwe ale życie to nie bajka ,to początki ,a później albo się opamięta albo koniec jesteś młodą dziewczyną o gołębim sercu , i dobrroc emanuje od Ciebie to cecha puszystych ,one tez wyglądają seksownie ,któraś miała rację ,ze jak chcesz psa udrzyć to kij się zawsze znajdzie ,więc nie rycz o Twój MM celwo wpędza Cię w poczucie winy i kompleksy , trzymaj się i nie poddawaj ,dzieci jeśli masz to nie utrzymuj związku ze względu na dzieci po cóż one wniosą w dorosłe życie widząc taki przykład pozdróko 🌼 , [serce ].