Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30letnia piekna

Poznam faceta. Mam tylko trzy warunki

Polecane posty

Gość Luska z W.
"Laska? Czy to oficjalna propozycja? " Nie wiem, czy przypadkiem Cie nie rozczaruje ;-) ale to jedynie utrudnienia lokalizacyjno-techniczne (znowu mnie wywialo z kraju) :)

Gość ah_te_kobiety
niech stawia warunki, taka 24 letnia laska jakie może stawiać warunki?? nie wszyscy patrzą na sex i ciało. Ona jest dojrzała, nauczona życiem i to się dla mnie liczy. Co do wyglądu, przecież i tak za parę lat się do siebie przyzwyczaimy :) lubię podróżować ale nie bardzo mam kiedy, natomiast Ty będziesz mogła kiedy tylko będziesz chciała :)

Gość 30 letnia piekna
ah te kobiety-podoba mi sie to co piszesz 🌼

Gość ah_te_kobiety
wiesz że mi też :):)

Gość liona23456
30 letnia peknosc widocznie taka piekna nie jestes skoro szukasz chlopaka na kafeteri i badz pewna slonko ze ja mam 22 lata i nie jestem dziecinna i nie doswiadczona

Gość ah_te_kobiety
liona23456 czyli jesteś jedną z niewielu :)

30letnia piekna opowiem tobie pewne zdarzenie. Mloda kobieta idzie przez las i noga zawadzila o, myslala ze to duzy kamien a patrzy to jest lampa aladyna. Ta kobieta ostroznie gladzi lampe i raptem wychodzi z niej Aladyn. Aladyn mowi ze poniewaz jest kryzys ekonomiczny moze tyklko spelnic jedno zyczenie. Dobrze to jag chce zeby wszysktie arabskie panstwa przestaly wojowac ze soba. Aladyn mysli bardz krotko i mowi te panstwa wojowaly juz 2000 lat a ty chez zeby skonczyly wojny w jeden dzien. To jest nie mozliwe. Tego nie potrafie. Cos innego. Poniewaz kobieta byla samotna to che spotkac pana ktöry zarabia 5000 tysiecy miesiecznie, nie pyje i wiecej robi niz mowi. Aladyn odpowiada jakie bylo twoje pierwsz zyczenie.

Gość 30 letnia piekna
Liona przepraszam Cie ale nie jestes dla mnie kompanem do rozmowy:) Robisz po drugie byki ortograficzne. Pisze sie: niedoswiadczona. Ja nie twierdze ze kazda 20-stka jest glupia i niedoswiadczona ale mlodziutkie dziewczyny sa jeszcze nieopierzone i nie znaja swoich priorytetow. Dla dojrzalych facetow nie sa takie kobietki dobrym materialem na partnerke.

Gość ah_te_kobiety
z moich obserwacji wynika że Dziewczyny do 26 roku życia z reguły nie wiedzą czego chcą. Raczej myślą o dobrej zabawie i sprawdzaniu swoich możliwości niż o poważnych układach. Oczywiście jak we wszystkim są wyjątki! które potwierdzają regułę.

Gość 30 letnia piekna
Oczywiscie. ja mialam 20-25 lat to tylko sie bawilam i bylam glupiutka:) Zaden facet kolo 30 ,dojrzaly, ktory ma poukladane w glowie nie wezmie malolaty 20 letniej. Chyba ze ma pstro w glowie albo dziewczyna tez jest dojrzala ale o taka ciezko w tym wieku.

Gość ah_te_kobiety
takie laski są nieprzewidywalne a wątpię żeby 30 letniego gościa jeszcze to w jakiś sposób fascynowało, co innego być ze sobą i razem przeżywać ten wiek.

Gość 30 letnia piekna
Oj mam kilku kolegow..lat 28-30 co chodza z 20-22 latkami dla mnie to dziwne

Gość ah_te_kobiety
:) ciekawe tylko jak długo?

Gość 30 letnia piekna
Myslisz ze niemozliwy jest taki zwiazek 28 latka np z 20-22 latka? Sama zaczynam sie zastanawiac....

co do mocniejszych alkoholi też masz takie obiekcje czy Tylko do piwa:)? BO po pracy lubię parę szklaneczek szkockiej:)?

Gość Luska z W.
Santo, rozumiem, ze te smutne buzki to w ramach sugerowanego przeze mnie wczesniej podtrzymywania na duchu z okazji aktualnego braku mezczyzny przy moim szczuplym boku? ;-)

Gość 30 letnia piekna
sama popijam szkocka:P

Gość 30 letnia piekna
nie ,bo bede miala swoj:P

Gość mam pytankooo
te 5 tys to w jakiej walucie? oraz czy to zarobki brutto czy po podatkach i innych odtraceniach?

Gość 30 letnia piekna
Ma byc facetem z krwi i kosci. Nie plotkuje jak baba,jak cos sie zepsuje to idzie naprawic i nie komentuje tego wpierw w 100 zdaniach:)

Gość 30 letnia piekna
moze byc:)

Gość 30 letnia piekna
jestem prozna, zla i namietna:P

"koloboss 30 letnia jeteś próżna, będziesz smażyć się w piekle, żaden normalny facet cie nie weźmie chyba że to będzie alfons a ty na te 5tyś zapracujesz dupskiem " Pisałem o czymś podobnym ale ja bym nie był alfonsem tylko dozorcą dla niej:classic_cool:.