Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalaalalamaananananaaaaaa

czy mogę mieć raka?? POMOCY

Polecane posty

Gość koniecznnie idz do lekarza
a czy te bole brzucha sa tak z 2 h po zjedzeniu posilku?

idę nie bede pomagała samej sobie baj i powodzenia

ale jak mialam wykryte hemoroidy to lekarz mi powiedzial ze jest jeden malutki i mi lekow nie bedzie przepisywał...bo to niby nie mialo sensu i krwawienie byly bardzo zatkie i znikome czasem jakas kropla zdarzyla sie na papierze, a teraz?? te bole sa nie do wytrzymania , roznie bola czasem po jedzeniu rozwiecz bardzo czestow wtedy nie moge nawet oddac gazów, czasem ol byl tak silny ze zastanawialm sie czy nie dzownic po katetke, kiedyc nie moglam dojsc do toalety jak zachcialo mi sie bo bol byl taki ze polozylam sie na podlodze;/

Gość sdadasads
zdejmij majtki, wypręż tyłek i przyłóż do ekranu. Może ktoś coś zobaczy? Aha, leki też wirtualne... IDIOTKO DO LEKARZA

sdadasads Weź łaskawie sie wyrażaj!!!!! czy ja powiedzialam ze nie pojde do lekarza??? boje sie to chyba normalne, liczylam na jakies porady, ze moze ktos mial podobnie. nie prosilam o jakies chamskie komentarze, naprawde ile na tych forach CHAMSTWA, jak nie chcecie nie pomagajcie, nie radzcie, a nie tylko z ludzi sie nasmiewacie i obrazacie, Zalosne i smutne,

moze hemoroidy sie powiekszyly? idz do lekarza i daj pozniej znac jak poszlo ja podejrzewam nawrot hemoroidow i wrzod dwunastnicy lub zoladka i zapalenie zoladka i moze jakis polip sie zrobil

Gość Anonimowa i wystraszona
Możecie się śmiać, wyzywać od głupich i w ogóle, ale Ja mam ogromny problem z pójściem do lekarza, lęk i wstyd jest tak paraliżujący że wolę umrzeć niż się tam pokazać i zbadać. Zawsze byłam przerażona swoim zdrowiem, cokolwiek się działo od razu wyobrażałam sobie najgorsze. Minęło z wiekiem, teraz znowu wróciło, tym razem mam powody do martwienia się, niedobrze się dzieje w moim zdrowiu i wiem że jestem chora, interesuję się medycyną od małego dziecka, nawet kierunek studiów wybrałam bliski. Panicznie wstydzę się i boję ginekologa. Raz w życiu odwazyłam się do niego pójść w najlepszym okresie swojego życia, dodam że musiałam i tak się napić czegoś i wziąć leki uspokajające. To fobia, paniczny lęk przed lekarzami, badaniami i diagnozami. Póki to były fanaberie to było ok ale teraz naprawdę powinnam udac się na badania i nie udaje mi się to ;( W dzieciństwie byłam molestowana, mój ojciec zmarł na raka, wydarzyły się jeszcze inne tragedie, myślę że stąd nieopanowany lęk i wstyd. Jak sobie pomóc, psycholog nawet wysiada, czy ktos kiedyś miał podobny problem? Czy sobie z nim poradził :(

a jaki wybralas kierunek studiow? moze przez prace sie oswisz

to calkiem normalne ze ludzie boja sie isc do lekarza bo boją sie najgorszej prawdy;/ ja tak straszne sie boje .. . . . . . wiem ze jestem histeryczka i wszystkigo panicznie sie boje , gdybym byla powarznie chora(od pukac) nie wiem czy potrafilabym walczyc;/

nie filozofuj! he idz do lekarza ja ide spac 3m sie

Gość idz do lekarza i juz
moze wrzodziejace zapalenie jelita

Gość Anonimowa i wystraszona
Analitykę medyczną choć chciałam na lekarski plus psychologię. Dzięki psychologii zrozumiałam masę swoich zachowań i problemów, jednak co z tego jak nie potrafię pokonać strachu ;( Obiecałam sobie że przygotuję się i za miesiąc zrobię konieczne badania, że podejmę leczenie bo uważam że wiem co mi dolega i diagnozę sobie już postawiłam, mam nadzieję że się mylę. Nie umiera się na to, ale problem jest dla mnie bolesny, psychicznie właśnie, bo nie potrafię pokonać strachu i wstydu ;( Niesamowite że człowiek potrafi się tak bać, tak irracjonalnie, to straszne.