Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Prosze o rade wejdzcie

Polecane posty

Mam takie pytanie ,w tym roku robie licencjata ,kierunek stosunki miedzynarodowe ,specalizacja :służby graniczne .Chcialam robic 2 specjalizacje ale niestety ta drugą ktora mnie interesowala nie zostala \"otworzona\" poniewaz bylo malo chetnych :O Inne mnie nie interesowaly dlatego sobie odposcilam nie bede uczyla sieczegos co mnie nie interesuje prawda? Teraz pytanie :czy owa specjalizacja jest przyszlosciowa czy mam sobie odposcic i zmnic na inna ?dodam ze mam propozyje pracy w sluzbach granicznych ale nie wiem czy opaca mi sie ,nie ukrywam ze bardzo mnie to interesuje ale ... nie mam pojecia czy w miare tam sie zarabia .Nie mowcie ze jestem materialistka bo kazdy chcialby w miare zarabiac ,nie mam zamiaru klepac biedy w przyszlosci . Na magisterke chce isc na AMW -bezpieczenstwo miedzynarodwe i nie wiem czy jedno z drugim nie bedzie sie gryzlo . W sumie nie wiem czgo od Was oczekuje : opinii ,rad ...?

no ludzie nooo ,pomozcie ,juz sama nie wiem za co mam sie łapać .Chyba za duzo rzeczy bym chciala robic w zyciu i sie gubie juz .nie wiem czego chce :O

wiesz co zlozylam papary w zeszlym roku i zaprosili mnie za nastpny etap rekrutacji ale... dlugo sie nieodzywali wiec myslalam ze nic z tego ,kupilam bilet do uk i przed wyjazdem oddzwonili :O troszke za pozno ale sie zastanowilam i postanowilam wyjechac .Teraz tez zloze.akurat taka praca mnie kreci :D

"kupilam bilet do uk i przed wyjazdem oddzwonili " a jak myślisz dlaczego oddzwonili przed wyjazdem? bo jak osoba aplikująca byłaś na cenzurowanym :D sprawdź telefon w dawynm mieszkaniu :P

hehe slonce nie jestem glupia i wiem jakie maja metody aby sprawdzac ludzi. Byc moze sie myle ale jak zlozylam paiery to dziwnym trafem mialam pewna "przygode" i jestem pewna na 100% ze to bylo po to aby mnie sprawdzic no chybaze popadlam w paranoje ale watpie w to :P Myslalam ze niezadzwonia gdyz wyznalam im wszytsko jak na spowiedzi ,moje przygody z narkotykami i to ze bylam karana wiec jakby nie patrzec mogloby to mnie dyskwalifikowac ale no coz...jak widac bezwzgledna szczerosc sie liczy :)

jest niedziela wieczór. średnio ogarniam co napisałaś toteż mam jedną radę: czyń dobro :D

Gość powiedz jaka to przygoda
bo tez chce aplikowac do SG :)

nie ,nie powiem poprostu jak sie sklada w takie miesjca paiery nalezy uwazac co sie pisze na necie i o czym sie rozmawia przez tela :)

Gość no powiedz powiedz
prosimy... :) ale jak oni moga podsluchiwac ludzi, nie rozumiem tego... przeciez to jest niedozwolone.. powiedz cos jeszcze na ten temat

jak to jak moga podslychiwac?normalnie ,maja do tego prawo .Teraz wszytsko jest kontrolowane ,nawet w internecie tak naprawde nie jestesmy anonimowi i wszytsko co piszemy jest rejestrowane ,istniejha wszak roznego rodzaje filtry :) Zreszta nie tylko Oni Nas podsluchuja ,przeciez nie od dzis wiadomo ze nawet zwykly obywatel jest tak jakby podslychiwany jak rozmawia przez tela .Wiadomo ze nie jest to jakas pluskwa czy cos w tym stylu ale tak samo jak w necie sa filtry .

Gość masakra jakas...

e tam masakra nie mysl ze Oni to wszytsko rejestruja bo to byloby raczej niemozliwe choc technika idzie do przodu .To filtrowanie polega na tym ze owy "wynalazek "reaguje na jakies okreslone hasla i jesli takowe padno dopiero wtedy zaczynaja rejestrowac rozmowe czy tez wszytsko co sie pisze .Wszytsko to zrobili dla bezpieczenstwa .