Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sistematic

pierwsza wizyta u gina

Polecane posty

nie uprawialam seksu,ale moj chlopak mnie piescil reka,wiec nie jestem juz dziewica.czy mozna to jakos ukryc przed lekarzem? zrzucic wine na tampon? moja matka chce scs ze mna,a ja nie chce,zeby sadzila,ze to byl seks. nie mozemy o tym porozmawiac. jak to jest z blona?

Gość przestancieee
spokojnie. lekarz zapyta Cie czy odbywalas juz stosunek- odpowiesz,ze nie. jesli zapyta Cie czy jestes dziewica to rowniez bedzie mial na mysli to, czy uprawialas seks. Peeting nie interesuje lekarza, bo co innego wlozyc palec/palce a penis ;) wiec spokojnie mozesz utrzymywac, ze jestes dziewica a blona sie nie przejmuj ;)

po pierwsze po co idziesz do lekarza? masz jakieś problemy zdrowotne czy zwyzajna wizyta kontrolna??? jeśli to drugie śmiało możesz powiedzić mamie, że przecież już nie jesteś dzieckiem (choć nie wiem ile masz lat) i że ni potrzebujesz \"trzymnia za rączkę\" podczas wizyty, jeśli mama wmawia CI, że chce z Tobą wejść z \"matczynej troski\" jeśli matka coś podejrzewa to powiedz, to już toche gorzej - wtedy możeszz jej powiedzieć, że sama wizyta u ginekologa wystarczajaco CIę krępuje i że nie potrzebujesz dodatkowych \"swiadków\" nawet jeśli to miałaby być bliska osoba. wiedz, że jeśli jesteś niepełnoletnia, możesz śmiało iść do gina bez mamy co do błony - jśli stopowałaś wibrator (!!!???) to rzeczywiście dziewicą nie jesteś i lekarz może się poznać, że masz przerwaną błonę, np widząc jej resztki (tak się zdarza) - sama nie wiesz jak to wygląda więc lekarza nie próbuj oszukać, zwłaszcza, że on jest od pomagania a jak ma Ci pomóc jeśli nie zna całej prawdy??

mam niecale17 lat,a powod wizyty to bardzo nieregularne okresy.matka na pewno dopyta sie gina o to czy jestem juz po seksie.a z wizyta chyba nie powinnam zwlekac.co robic?

isc bez matki albo przyznać się, że się sexisz proszenie lekarza o niemówienie nic matce byłoby żałosne a nie wiem czy lekarz by na to poszedł (fakt, obowiązuje go tajemnica lekarska nawet przed matką ale nie zmusisz go do kłamstwa) zaś odkrycie że współżyjesz w gabinecie lekarskim może sprawć, że matka zrobi Ci jakąś niemiłą niespodzinkę/skompromituje lub nie wiem co jeszcze - nie wiem jaja jest Twoja mama ale raczej nie masz z nią dobrych kontaktów skoro nie chcesz się przyznać do sexu.

Gość jjjjjjjjjakboliiiiiiiiiiiiiii
idz bez matki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co ci ona?????????????????/ postaw sprawe jasno idzesz sama i koniec!!!!! tzn jak chce niech z toba idzie,ale niech nie qwchodzi do gabinetu!!!!!! masz w koncu 17 lat!!!!!!!! ja bylam jak mialam 16 pierwszy raz, a chodza i mlodsze i to bez mam!!!!

Gość justa76.1976
Lekarz nie może udzielać informacji Mamie bez twojej zgody tak mi się wydaje.Mamie powiedz że jej obecność cie krępuje powinna zrozumieć :)

Gość jjfhgdb
w zyciu bym z matka nie poszla do gina :O:O mialam niecale 16 lat jak sama poszlam nie bylo z tym zadnego problemu. postaw sprawe jasno ze pojdziesz sama i tyle

Gość sgfsdgffd
Ja tez bym nie poszła z mamą do ginekologa, ani jako nastolatka, ani w żadnym innym wieku. I to mimo że pierwszy raz miałam dopiero po dwudziestce. Na twoim miejscu zapisałabym się do ginekologa, poszła, a mamie powiedziała po fakcie. I lepiej nie idź do jej ginekologa.