Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Ludzie mnożą się jak króliki.

Polecane posty

Obecnie jest nas już 6,7 biliona. Według moich obliczeń w roku 2010 przekroczymy granicę 7 bilionów. Ludzka plaga do 2019 roku spożyje wszystkie naturalne zasoby naszej planety i skończymy tak jak rdzenni mieszkańcy Wyspy Wielkonocnej - zjemy siebie nawzajem. Wycieli oni na wyspie wszystkie drzewa. Nie mieli z czego robić harpunów by polować na ryby, nie mieli drzew które zaopatrywały by ich w kokosy, nie mieli drewna które umożliwiło by zbudowanie floty i opuszczenie wyspy. Zostali na niej uwięzieni bez jedzenie. W owym czasie, jak ustalił profesor Jared Diamond, kiedy ktoś chciał kogoś obrazić, mówił: \"Kawałek mięsa twojej matki utkwił mi między zębami.\" Pamiętacie do mówię agent Smith do Morfeusza w filmie \"Matrix\" ? - Próbowałem sklasyfikować wasz gatunek i odkryłem że wcale nie jesteście ssakami - powiedział Smith, siedząc na metalowym krześle naprzeciwko skutego Morfeusza. - Wszystkie ssaki instynktownie zachowują równowagę względem środowiska, a ludzie nie. Zajmujecie dany teren i mnożycie się aż zużyjecie wszystkie zasoby. Możecie przetrwać jedynie poszerzając swojego terytorium. W tym momecie Smith nachylił się w stronę Morfeusza. - Jest inny organizm który tak bytuje. Czy wiesz jaki ? Morfeusz uniósł głowę. - Wirus - powiedział Smith. - Ludzkość jest chorobą Ziemi. Jesteście plagą. My...jesteśmy lekarstwem.

"Wirus - powiedział Smith. - Ludzkość jest chorobą Ziemi. Jesteście plagą" hehe cos w tym jest :)

Gość kniaź vel wulc nr 1 w pełni
Przemnożyłeś się prze tysiąc. :( Dziś to dozwolone. :p

Gość ja już dawno to mówiłam
a wszyscy znajomi patrzeli na mnie jak na wariatkę. Ale co się dziwić. W każdej wierze nawołuje się doi rozmnażania. Szczególnie muzułmanie (widuję takie młode pary z czwórką lub piątką dzieci obowiązkowo) i katolicy ze swoją naturalną antykoncepcją (papież JP zresztą też nawoływał do rozmnażania). Róbcie tak dalej :O

Gość hekxenstop
"biliona" - kretyn! A może jednak w miliardach licz...?

hehe faktycznie te liczny to tysiąc razy za duże :D. powinno byc 6,7 miliarda :D. jak tak dalej pojdzie to bedzie wiecej wojen o wode i żywność i tyle

"jak tak dalej pojdzie to bedzie wiecej wojen o wode i żywność i tyle" ale spoko. muzułmanów załatwimy naszymi Patriotami jakby co :classic_cool:

"ale spoko. muzułmanów załatwimy naszymi Patriotami jakby co " tyle ze Amerykanie sprzedaja Arabii Saudyjskiej nowa generacje rakiet - THAAD :P :P

o o ja myslam ze moja grypa to wirus ,a tu wynika ze moja grypa to pikus co do ludzkosci;-)) NARESZCIE COS MADREGO JEST NAPISANE NA KAFE :-)

Tak, rzeczywiście - chodziło mi o miliardy. Czasem się mylę. W języku angielskim słowo \"billion\" oznacza po polsku \"miliard\".

"Przyznaj się że się w liczeniu walnąłeś " przeciez sie przyznal do tego

\"Kwiatek bo jakbyś stał/a w szeregu a nie latał/a w tą i spowrotem to by dobrze policzył \" ja bym stal czy on? :P i... lepiej ci od tego sie zrobilo? :P