Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosc bez wzajemnosci

milosc ci wszystko wybaczy...

Polecane posty

zakochalam sie w facecie ktory niestety traktuje mnie jak jedna z wielu:( wiele razy sprawil mi przykrosc...a ja mu zawsze wybaczalam...nie umiem zapomniec...2tyg.temu zerwalam z nim znajmosc,bo myslalam ze mi to pomoze,ze brak kontaktu pomoze zapomniec:(ale sie przeliczyalm.kocham go od prau lat ale nie mam juz sily.chce sie zabic:(

Myślę, że samobójstwo to niezbyt dobry pomysł. To nie Ty jesteś winna, że facet źle Cię traktuje, więc czemu chcesz pozbawić się życia. Wiesz ile dobrych rzeczy jeszcze przed Tobą??? Wiem, że teraz takie gadki nie docierają do Ciebie, ale chcę Ci powiedzieć, że ja też przed tygodniem pokłóciłam się z kimś kto nie traktował mnie tak jak na to zasługuję i zamiast mnie przeprosić to się obraził...Jaki z tego wniosek? Po prostu nie kocha mnie tak jak ja jego. Wybaczyłam mu o wiele gorszą rzecz i dziś widzę, że nie było warto. On jest zawzięty i nie potrafi wybaczać nawet pierdoły. Zastanów się po co Ci facet, który nie umie sie dogadać, iść na kompromis, traktować Cię jak na to zasługujesz? W związku ważny jest szacunek. Przeczekaj te trudne chwile, wypłacz się, wykrzycz, napisz list, bloga, wygadaj się na forum- cokolwiek co Ci pomoże. A potem zadbaj o siebie, zrób się na bóstwo i idź poszukać faceta, który na Ciebie zasługuje! Uwierz mi, że tacy istnieją. Wiem co mówię, bo niejedno już w życiu przeszłam i wiele rozstań za mną. Męskie charakterki też przerobiłam przeróżne, więc wiem na co ich stać. Powodzenia i głowa do góry! Nie jest wart Twych łez! Wspomnisz moje słowa jak już wyjdziesz na prostą!

dziekuje sweet candy:)od razu mi troszke lepiej... no ost.to on mi napisal duzo przykrych slow...i nawet do dzis nie przeprosil....nie odzywamy sie juz 2tyg' bardzo bym chciala zapomniec...poznac innego...juz nawet zaczelam robic cos w tym kierunku,bylam na zakupach,u kosmetyczki...chcialam zrobic cos dla siebie.Dzis bylam umowiona do fryzjera.....ale wole isc nad jakies jezioro:-o plakac mi sie chce..w pracy jestem ale smutno mi:(

Gość gość
q1rotD3NeLbJS3TBl3wT2AQa