Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33latek....

zakochałem się w mężatce

Polecane posty

Gość 33latek....

Poznałem kobietę, która jet mężatką i ma dziecko ja sam jestem kawalerem oboje mamy po 33 lata, normalnie myślący facet dałyby sobie spokój ale ja czuję że to kobieta na którą czekałam całe życie. Nie byłem bawidamkiem, chociaż na brak powodzenia u kobiet nie narzekam, nam wszystko co do życia potrzebne, mieszkanie, pieniądze nie odczuwałem jak do tej pory presji zakładania rodziny. Ona to piękna ale wydaje mi się zastraszona przez swojego męża, jeszcze męża kobieta, wiele lat nie pracowała gdy ją poznałem to był jej 4 miesiąc pracy w jej życiu. Nie będę pisał w jakich okolicznościach się poznaliśmy ale po kilku spotkaniach w kawiarni na które ja nalegałem opowiedziała mi mniej więcej o sobie że jej mąż ją ograniczał, że czuła się nie samodzielna, że chce się z nim rozstać bo życie przecieka jej przez palce, że dawno go nie kocha, że zwyczajnie się nie dobrali. Oczarowała mnie nie wiem sposobem poruszania, delikatnością, głębokim spojrzeniem nie wiem, całą sobą. Zakochałem się jak gówniarz, z trudem jej to wyznałem ale ona powiedziała, że ona już się z nikim nie zwiąże, że chce żyć samodzielnie, po swojemu,że nie chce znowu wikłać się w jakiś związek, że nic ode mnie nie chce, że może i poczuła że do siebie pasujemy ale to dla niej nic nie znaczy. Chce o nią walczyć ale jak, jak ja do siebie nie zrazić, jak nie stracić z nią kontaktu, chce wygrać tą wojnę o nią tylko jak?

Gość lucyfer bury
bedziesz w piekle sie smazyl zapraszam 👄

widzisz rożnie to w życiu bywa..złotego środka nie ma- człowiek sam musi podejmować decyzje.. kiedy poznałam obecnego męża byłam mężatką z dzieckiem-on był kawalerem- nam się ułożyło- nigdy nie żałowałam swoich decyzji- ale bywa różnie- moim zdaniem o miłość się walczy