Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

czy przepuklina jest od płaczu i smoczki 3przepływowe

Polecane posty

taki temacik lączony co by nie zakladac 2 osobnych pierwsze pytanie czy przebuklina moze wystąpic od płaczu? 2 Co sądzicie o smoczkach 3przeplywowych. sprawdzily się u was? od jakiego wieku dziecka? Dziekuje za odpowiedzi

mój wlasnie sie krztusi i dlawi. z córką było to samo i dlatego zapytalam czy to tylko u moich dzieci takie problemy czy te smoczki to ogólnie taki niewypał

co to jest smoczek 3 przeplywowy? sorry nie wiem :) Moj maly pije z aventu gdzie sa 2 dziurki, jak mu wloze z 3 dziurkami a sa od 3 miesiaca to nie zdazy łykac i sie krztusi o to chodzi?

to taki zsmoczek na ktorym sa narysowane cyferki 1,2,3 i zaleznie od tego ktorą cyferka przystawi się dziecku w kierunku noska to tak szybko przeplywa mleko. z tym że moj malutki to na jedynce się krztusi, a ze zwyklych smoczków z canpola pije już z 2, więc nie wiem co to za badziewie te smoczki. a jak z tą przepukliną? wie ktoras z was czy ona może być od płaczu?

ja uzywam lovi canpola i sa super.....prpuklna nie jest od placzu tylko jak dziecko placze to sie nasila ale sa takie specjalne plastry na przepukline

Cześć mamani 🖐️ Co u ciebie? Kibicowałam Ci w ciąży, a jak Kornelek - Chyba już ze 2 miesiące jest z wami? A jak mała - Zazdrosna? A jeśli chodzi o smoki to mi się sprawdza trójprzepływowy Avent\'u. Do mleka Bebilon wolę z 3 dziurkami, ale do np. Hip\'a (jest gęstsze), gęstych soków, nektarów czy kaszki to trójprzepływowy jest idealny. Acha ale te trójprzepływowe są zdaje się od 3 miesiąca. Jeśli chodzi o przepuklinę to albo ją dziecko ma albo nie. Podczas płaczu, prężenia itp może poprostu sie bardziej \"uwidaczniać\". Lecz płacz jej nie wywołuje. Przynajmniej tak twierdzi położna i takie tez jest moje zdanie. Serdecznie pozdrawiam,

hej niccola maly wczoraj skończyl 2 miesiące. jest kochany i grzeczniutki narazie. chyba kolki już przeszly calkowicie :D:D:D mam taką nadzieje bo od kilku dni maly sie budzi tylko raz w nocy na jedzonko a w dzień albo śpi albo się ślicznie uśmiecha i sobie gaworzy. to moje pytanie o przepukline wzielo sie stad ze wczoraj uslyszalam taką teorie od babki ( z tym ze ona twierdzi ze nowotwory się biora od gry w koszykówkę, dlatego wolalam spytać). Mania nie ejst zazdrosna. bardzo lubi malego. nazywa go "synuś" i ciągle mu znosi zabawki albo robi mu "cacy cacy" :D:D:D a jak maly placze to przybiega do niego i lula go w wozku i mowi "nie pać synuś" :D:D:D Slodziutka jest :) taka prawdziwa starsza siostra :D:D:D kurcze niewiedzialam, ze te smoczki są od 3 miesiąca. kobietka w sklepie (centrum dziecięce wiec sie powinny znać) dała mi butelke z takim smoczkiem i powiedziala ze ona jest od 0 do roczku- butelka nuby. sama butelka jest świetna. dla malej też takie mam, ale te smoczki mnie wkurzają. na szczescie do tych butelek pasują tez smoczki canpola :)