Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsaaa

Co lepsze na wypadanie włosów Merc special czy Revalid?

Polecane posty

Gość ghjkl
W aptece powiedzieli mi,że w sumie to nie można powiedzieć,że coś jest lepsze a coś gorsze,bo to zależy co komu brakuje w organizmie.Ja biore teraz revalid i włosy w końcu przestają wychodzić.Ale leczenie prowadze od 5 miesięcy.

Gość dfsaaa
a ile tabletek bierzesz dziennie? 3 razy po 2 czy 3 razy po 1?

Gość to jasne ze
ja boire razy po dwie, ale czasem zapominam i biore tylko 2 razy, od miesiaca i juz mi mniej wypadaja

Gość tatianna
odświerzam temat, bo właśnie szukam czegoś na włosy. potwornie mi wypadaja, chce isc do apteki i cos na to kupic, ale nie wiem co, a mojej aptekarki sie nie bede pytac, bo ona sama jest prawie łysa.

Gość hnna
Moim zdaniem włosy wypadają od stresu i od globalnego skażenia środowiska, nie wiem, czy tu jakieś tabletki pomogą...

Gość Rupi-pi
Włosy najczęściej wypadają z braku aminokasów, które są dość trudno przyswajalne z pożywienia, dlatego trzeba je uzupełniać za pomocą suplementów. Ja biorę od 2 miesięcy Onozis i włosy mi już praktycznie przestały wypadać, a wypadały potwornie. Przez pierwszy miesiąc brłam 2xdziennie po 2 tabletki, a teraz już dwa razy dziennie to 1 i na prawdę nie mam na co narzekać.

Gość Siuup
Tu nikt nie jest w stanie Ci tego powiedzieć bo to zależy co się dzieje że wypadają Ci włosy. Jeśli wiesz jaka przyczyna to napisz a jeśli nie to najpierw musisz zbadać przyczynę wypadania włosów :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość monikamonikamonikamonikamonika
mojej mamie strasznie wypadaja, bo pije duzo kawy i wyplukuje wszytskie witaminy. Pomagaly jej maska z żóltka taka domowa, ale to na krotko, na dłuzej pomaga magnez bray systematycznie najlepiej z wit b i maska seboradin, probowala tez odzywki i szamponu tej formy ale nie pomagaly. A po revalidzie wzmacniaja sie wlosy na calym ciele....

Gość ddarria75a
ja osobiście używam ludzkich odchodów na wypadanie włosów i jestem zadowolona.

Gość gość
jua polecam Vitapil, u mnie zaczął działać po 1 miesiącu stosowania. Bardzo dobra cena na stronie apteki czerwonej