Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę dziwna matka

Jak to jest z czasem przy noworodku?

Polecane posty

Gość trochę dziwna matka

Nie wiem czy to ja jestem jakaś dziwna, czy moje dziecko. Mam 2 tygodniową córeczkę. Dużo siedzi przy cycu, a później z reguły śpi i ja czasu dla siebie nie mam wcale jakoś mało, myślałam, że to będzie inaczej wyglądało, że ja ubabrana w pieluszkach i przy zabawianiu dziecka przez 24h na dobę, a tak wcale nie jest. Z małą zaczęłam już spacerować, nawet przy takiej pogodzie jak jest teraz (chłodno i pochmurno) wyszłyśmy na spacer, co prawda tylko na 30 minut, ale zawsze to coś, później cycek, przebrałam ją i poszła spać, a ja mam dla siebie minimalnie godzinę, a maksymalnie 2,5.Ostatnio budziłam na jedzenie, bo coś długo spała.

Gość zosia samosia25
To sie cisz,ze masz taka corke.Moj synek jak skonczyl miesiac to juz nie spal tak slodko tylko 4 razy po 40 min.I wtedy nie widzialam co mam robic czy zmywanie ,pranie czy gotowanie.Bo 40 min spal z zegarkiem w reku.

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
moja córka w tym wieku lerzała cały czas przy cycu,ty to masz jeszcze chwilę a ja to nic nie miałam ,tylko lerzałam koło niej i cycy musiał być w ustach jak spała

Gość trochę dziwna matka
czyli to mi się poszczęściło, że na razie jest taka spokojna?

Gość gggakdad
ciesz sie i korzstaj z wolnego czasu, bo jeszcze wszystko moze sie zmienic :) , przez pierwszy miesiac dziecko glownie spi, ale z czasem drzemki skroca sie i dziecko bedzie domagalo sie wiekszego zainteresowania . A moze masz poprostu grzeczne dziecko :)

Gość też tak miałam
cały czas spala. ale po dwóch miesiącach już mniej potrzebowała snu i wtedy zaczęła mi sie bezustanna opieka

Gość zosia samosia25
Pewnie ,ciesz sie kobieto :)

Gość mol ksiazkowy
to sie naciesz tym czasem bo moje dziecko tez tak ładnie spało dopoki podobnie jak u zosia samosia25 nie skonczyłam 4 tyg tez czasami nie wiem za co sie zabrac

moj syn tez taki byl, normalnie nuda w domu :) za to corka na poczatku dala niezle popalic, ciagle tylko cycek,chwila spania-cycek teraz ma 3 miesiace i odmienilo jej sie, no dzis przeszla sama siebie, poszla spac na noc o 18-tej, spala do 7-mej tylko z jedna przerwa na karmienie, pobawilysmy sie godzinke, poszla spac i spala tak do 12- zjadla i dalej spi, normalnie nie poznaje jej dzis :-D

Gość mol ksiazkowy
nie skonczyła miało byc :)