Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzanka_

Pierwszy spacer.

Polecane posty

po 2 tygodniach życia jak było słonecznie i nie ważne że zima

Gość zosia samosia25
Moj pierwszy spacer wygladal tak : dziecko mi calt czas plakalo,krecilo sie itd ,ze wrocilam do domu .Siostra mi powiedziala,ze tak dzieci reaguja bo slysza inne bodzcce np:samochod,krzyki.Ale drugi i nastepne spacery juz byly ok :)

Gość zosia samosia25
Urodzilam latem wiec dziecko mialo 5 dni i juz wyszlam na spacer :)

z córką tego samego dnia w ktorym wyszlismy ze szpitala z synkiem nastepnego dnia po wyjsciu ze szpitala pogoda byla ładna. wyszlismy odrazu na jakieś 30-40 minut. maly spal w wozeczku w ogrodzie i bardzo mus ie podobalo. Lubi spac na dworze :)

właściwie nie chciałam czekać aż 2 tygodni, na początku chciałam werandować, a tak gdzieś w przyszłym tygodniu wybrać się na pierwszy dłuższy spacer (30-45minut).

nie czekaj 2 tygodni.Idź dziś lub jutro na 10-15 min.Nic dziecku nie będzie.Tylko odpowiednio ubierz:-) Ja już w 4 dniu byłam na spacerze.I tak praktycznie codziennie.Jak pogoda była znośna.A jak byle jaka opatuliłam czpeczkę nałożyłam i okienko na cała szerokość na 5 min otworzyłam:-)

No moja mała ma właśnie 4 dni. Dzisiaj jest kiepska pogoda, ale chyba lepszej już nie będzie.

ja urodzilam w niedziele a jak wychodzilam to polozna mowila ze w czwartek moge juz na spacer wyjsc - urodzilam na poczatku sierpnia jak urodzilam syna - poczatek kwietnia to w kurtce zimowej jeszcze chodzilam, nie wiedzialam ze w takie pogody tez szybko z dzieckiem mozna wyjsc, jak przyszla polozna to pierwsze pytanie : spacer juz byl? :) kazala wychodzic jak najczesniej, chyba ze mocno wieje albo pada

Gość ajaaja
z corka w czerwcu po 10 dniach - bo wszyscy panike siali ze trzeba werandowac itp :O z druga na koniec pazdziernika po 6 dniach ale tylko dlatego ze dlugo bylam w szpitalu

no i tak mnie kusicie na ten jutrzejszy spacer, że chyba tak zrobię i nawet większych obaw nie mam.

zuzanka ty kiedys zalozylas temat ktore imie ladniejsze? konstancja czy kornelia?

dziś jest dobra pogoda na spacer.Ale pierwszy nie powinien być za długo(do 15min max)Idź i tobie to tez dobrze zrobi:-)Mój synek ma już 2 lata,był raczej zimnego chowu i może ze 2 razy miał katar i raz gorączkę.A tak nic..okaz zdrowia,ale za to broi niemożliwie.:-)