Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pankracu3

umówiłem sie z dziewczyna na randkę, a ona mówiła całe 4 godz. o swojej pracy

Polecane posty

jak dają to bierz, jak biją to uciekaj :D :D tak a propos.... sama się prosi- może ma chcicę :) try it!

Gość pankracu3
a co to jest zespoł jelita drazliwego?ktos, wie czy to na serio powazna choroba?bo ona tak to przedsstawiła, ze podrozowac, przez nia nie moze

Ale dobry ma patent na zachowanie figurki... Ja obżeram się czekoladką a ta się bzyka i po stresie.:)

Podróż może być kłopotem ale niech dziewczyna nie przesadza. Kumpela ma ta przypadłość i jakoś podróżuje. W końcu są leki i odpowiednia dieta.

Gość pankracu3
opowiem, wam jedna sytuacje z pracy, jak razem robilismy jedna budowe, zobaczycie ze na serio powaznie traktuje prace ona kiedyś jak była na zwolnieniu lekarskim i miała wycinane migdałki (miała potem mocne powikłania musiała brac antybiotyki miała zapalenie oskrzeli), więc teoretycznie nie musiała chodzić do pracy, a nawet nie powinna ze wzgledu na zdrowie, nawet mowić nie mogła, ( ponoc wyła z bólu), ale mimo, to przyjechała na chwile do pracy w teren(a byłą cholernie zimn), przyjechała sprawdzic, czy my pracowniki fizyczni robia "dobrze robote", za ktora ona była odpowiedzialna, ale był ktoś inny, kto ja zastepował na jej czas choroby.Wiec nie potrzebnie przyjechałą.Nadgorliwa..Wiec pytalem sie jej "czemu nei lezysz w łozku"?"Ona musiałam zobaczyc, czy dobrze robicie, bo miałabym wyrzuty sumienia, jakbyscie cos zepsuli?"Ja na to ale chora jestes przeciez, a poza tym wyznaczli zastepce na Twoje miejsce był tu i sprawdził czy jest dobrze" ona tak jestem chora ," miałam powazna operacje ,usuwanie migdałków "i biore ketona,l", to aj opieprzyłem, ze jest niepowazna i ze ma lezec w domu, a nie przyjezdzac!!! Po cholere przyjechala?skoro lekarz kazał jej lezec i normalnie zwolnienie miała, no i ktos ja przeciez w pracy zastąpiłi jeszcze niby umiera z bolu? potem sie z nia umowiłem:) co o niej sadzicie?dla mnie dziwna..;(

Gość pankracu3
ale moze mnei rajcuje to, ze jest dziwna:)i dlatego sie z nia umowiłem jest taka inna, taki pracus

Gość kanurki
nie chce cie martwic , ale w zespole jelita drazliwego.. czesto przyczyna tej choroby sa dolegliwosci psychiczne "zmiany w sferze psychicznej (u 70-90 % pacjentów chorych na IBS występują zaburzenia osobowości, niepokój lub depresja)" zrosło wikipedia

Gość mmarzenka
autorze(autorko?) to jakas prowokacja? test? sonda? masz klopoty z okresleniem wlasnej plci? zdarzylo ci sie trzykrotnie:D hehe

Gość to samo
pisze ze architekt teraz my "pracowniki fizyczni" hehhechyba komus cos sie marzy :p tylko

Gość kanurki
bo architekt tez czasem wykonuje prace fizyczna..

Gość mniejsza o to że to prowokacja
bo rzeczywiście autor/-ka ma problemy z dookreśleniem zawartości swoich gaci nie mówiąc już o takich drobiazgach jak praca.;] mnie się podobałoby, że ktoś jest pasjonatem własnej pracy. tak, nawet układanie kostki brukowej może sprawiać przyjemność. jednego fascynuje literatura, innego kręci praca z cyferkami a jeszcze inny jest świetnym organizatorem i to jest jego konik. przypuszczam, że skoro jest kierownikiem czy dyrektorem w jakiejś firmie zajmującej się robotami drogowymi czy czymś takim to tyra tam od rana do nocy i po prostu nie ma czasu na inne pasje. a to, że komuś się chciało ruszyć d* w czasie chorobowego i jechać do roboty, bo czuje się odpowiedzialny za wykonanie zadania, uznałabym za zaletę. zastępstwo, to zastępstwo. każdy wie, że jak zastępca coś spieprzy to potem sobie pójdzie i trzeba po nim poprawiać. ja mam w pracy bandę obiboków zasiedziałych tam od czasów prl-u i chciałabym, żeby ktoś wykazał czasem inicjatywę, zaangażowanie.

Gość hmmm.............
prędzej odwróciłabym role. laska nudna, bez pasji, bez pracy, bezrobotna. poznała gościa, który n randce opowiadał o pracy. nooo nuuudy, przecież można pogadać o rzyganiu na imprezach. tak, tacy randkowicze są najlepsi. zaśmiewają się z własnych opowieści o tym jak się zhafcili kumplowi za łózko i ile to są w stanie w siebie wlać wódy albo piwska.

Gość kanurki
do mniejsza o to..jestes taka sama jak dziewczyna z opowiesci a moim zdaniem to chore i nienormalne, jesli dziewczyna po operacji miała komplikacje, beirze antybiotyki a jedzie w zimna pogoda na budowe, swiadczy to o jej nierozwadze i głupocie, nie mozna pracy stawiac PONAD ZDROWIE!!NO, ale Ty ja chwalisz, bo taki pracownik to skarb, mozna go do woli wykorzystywac, bo sam sie na to godzi.. Ty piszesz, ze masz pod soba ludzi i pewnie dlatego ja chwalisz chciałabys takich pracownikow, ktorzy nawet w powaznej chorobie przyjezdzaja do roboty.. dla mnie to głupota niedbac o własne zdrowie, a pozniej tak to sie konczy, ze młodzi ludzie choruja

Gość kanurki
a co to za stereotypy, to ze ktso jest bezrobotny nie oznacza, ze nie ma pasji i tematow rozwojowych do rozmow.. czyli tylko jak ktos ma prace, to ma o czym gadac? znam mase inteligentnych ludzi, ktorzy aktualnie nie maja pracy, a sa ciekawymi ludzmi i odwrotnie, znam nudziarzy na stanowiskach pracujacych na etatch za naszej pieniedze w urzedach

Gość dwdwfwef
jesli ma zwolnienie lekarskie, powinna lezec w łozku, a nie przychodzic do pracy, zus jakby sie dowiedział by sie przyczepił

Gość pisarz z trumny
qrwa swiat jak widze jest pełen pojebanych ludzi..ktorzy wolą dbac o swoją opinie w pracy, niz o zdrowie!! to i jest dopiero głupota! zdrowie jest wazniejsze niz inne rzeczy

Gość do mniejsza o to ze to prowoka
wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów, wyscig szczurów

Gość pankracio3
widze, ze topic poszedł swoim torem, to nie prowokacja a co mam w majtkach to wiadomo:):)to co kazdy facet pozdrowiam, kto nie wierzy niedowiarek jego sprawa, ciezko uwierzyc, ze taka sytuacja pewnie zaszła:)ale tak, zycie bywa własnie zaskakujace:)

nie. pasja i odpowiedzialność.

Gość wyrywanie migdałków
to nie żadna operacja. tego samego dnia mnie do domu wysłali. trzy dni zwolnienia ze szkoły i tyle.

do kanurki. bredzisz. pisałam o współpracownikach, którzy nic nie robią, żalą się i chleją wódkę. nie pracowałaś z takimi, nie zrozumiesz jaka to męka. i wcale nie jestem nadgorliwa. wręcz przeciwnie. przy nich zaczyanam sama zniechęcać się do jakichkolwiek działań. wolałabym nadgorliwców. pewnie, że przeginanie w każdą stronę jest złe, ale mniejszą wadą jest nadmierna pracowitość niż tumiwisizm.

Gość pankracio3
wg ciebie pasja jest pojscie do pracy w teren gdy ma sie gorączke, bierze sie antybiotyki, ma sie bolące zdarte gardło,jest sie na srodkach przeciwbolowych, wygląda sie na naprawde nieciekawie.. lubia Kaske, ale w tym momencie przegieła, to chyba wina rodzicow, albo nie dbaja o corke, jakbym byłą jej matka, w takim stanie, a wygladała, naprawde nieciekawie, nie wypusciłbym jej z domu dla mnie to głupie i nieodpowiedzialne zachowanie, tym bardziej ze ktos ja zastapił i dobrze swoja robote wykonał(byscie widzieli mine tego pracownika, ktory ja zastepował, jak ja zobaczył, wygladał jakby ducha zobaczył) zwolnienie lekarskie jak sama nazwa mowi jest od lekarza, a skoro lekarz wypisuje zwolnienie,znaczy sie ze ma ku temu powody...i ona sie na tym lepiej zna , czy ktos chory czy nie..niz ktos inny wiec mi tu nie pieprz o odpowiedzialnosci do mniejsza o to że to prowokacja powinna byc odpowiadzialna w pierwszej kolejnosci za swoje zdrowie, bo bez niego, moze skonczyc na rencie i zadnej pracy nie bedzie mogła wykonowac! dlatego wysłąłem ja do domu!!i kazałem lezez w łozku potem sie znia umowiłęm:)w sumie ładna dziewczyna:) ale troche postrzelona:)

Gość kanurki
mylisz, sie taka sama wada jak tumiwisizm jest nadmierna pracowitowsc pracoholizm, przy okazji załoze sie ze tamta laska jest zarozumiała a dlaczego miało by byc jedno mniejsza wadą?tylko dlatego, ze jak ktos jest pracoholikiem mozna go wykorzystwac?co nie?:)pewnie dlatego tak piszesz..a jak ktos uprawia tumiwisizm, to ciezko go wykorzystac;)

Gość pankracio3
jak mozna majac 39 stopni goraczki w ogole myslec o wyjsciu z domu?a co dopiero w teren do pracy, jeszcze bez czapki i szala!! dostałą od mnie zyebke bo zasłuzyła