Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosimmo

co sadzicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość kokosimmo

hej dziewczyny !:) co sadzicie o tej sukience? ile byscie za nia daly? prosze o jakies rady czy to nie dziwne ze licytacja od zlotowki tylko? za jedwabna kiecke?? http://www.allegro.pl/item470326033_monsoon_ jedwab_silk_zielona_dluga_sukienka.html

Gość Macfan26
Od złotówki, bo używana i po przeróbkach, to naturalne, w innym wypadku nikt nie byłby zainteresowany. Krój zdecydowanie dla bardzo szczupłej osoby, o proporcjonalnym ciele - podkreśli każdą zbędną fałdkę na brzuchu lub biodrach.

Gość brzydka jest
nie podoba mi się.

Gość allemik
sliczna:))) a czemu tania? hmm jak tez jak cos wystawiam to od zlotowki zeby tym zdziercom z allegro nie dawac zarabiac na oplatach:o a przerobki jak widac minimalne, mysle zej akas kobieta z wiekszym biustem bedzie wygladac super :)) ja bym spokojnie dal za nia trocher grosza ale nie ten rozmiar, fakt, ze takich rzeczy nie spotyka sie w polskich sklepach gdzie albo letnie kiecki albo wieczorowy szajs albo te idiotyczne modele o kroju ciazowym fuuuj:o a monsoon to klasa sama w sobie, kolezanka z anglii kupuje czasem, dziwie ze sie laska sprzedaje od zeta, taka sukienka kosztowala pewnie kilkadziesiat funtow

Gość Macfan26
Osoba, która wystawiła aukcje napisała, że sukienka kosztowała 35 funtów, czyli, przy obecnym kursie, 158 zł. Jeśli zależy Ci na jej kupnie, myślę, że 90-10 zł, to maksymalna cena, którą możnaa dać za używaną sukienkę po przeróbkach.

Gość Macfan26
* 90-100 zł

Gość massalaa
hej ja mieszkalam w londynie jakis czas i bywlam w tym sklepie, zachwyt po prostu.... ale ceny kosmiczne mieli, jestem pewna ze te 35 funtow to na sezonowych wyprzedażach bylo, tam kiecki chodza za 60 funtow w gore..jak ci sie podoba i masz niebanalny styl to bierz:) ta przerobka to kosmetyczna wrecz. no i za taka cene ehhh, szkoda ze nie na moja figure ;)

Gość anGiela
mi sie bardzo podoba, oryginalna i bardzo kobieca:D mysle ze dalabym za nia do 100, z tego co wiem to rzeczy tej firmy sa duzo drozsze;)

Gość Macfan26
Sukienki letnie (a to zdecydowanie jest letnia) tej firmy nie są dużo droższe, nawet bez wyprzedaży. Ceny w firmowy sklepie Monsoon wahają się od 40 do 60 funtów (180-270 zł). Dlatego nie radzę przepłacać. Zwróć również uwagę, że klin pod pachą nie jest wszysty zbyt równo i z tego co widać na zdjęciach sukienka ma tendencje do ciągnięcia się tych okolicach. Oczywiście można ją potem oddać do krawca, żeby dokonał poprawek.

Gość kokosimmo
hmmm ale co to znaczy ze sie "ciagnie"? ja szczerze mowiac nie widzę w tym wszyciu nic zle zrobionego??