Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa.a

moj chlopak sie nie myje..

Polecane posty

Gość agawa.a

mam do Was pytanie, co zrobic z facetem, ktory nie chce sie myc? jak mu tlumacze, ze nalezy codziennie brac prysznic, on mi mowi, ze nie mam racji, bo to zabija odporonosc organizmu. On twierdzi, ze mozna sie myc max 3 razy w tygodniu;/ Rece mi opadaja i nie wiem co robic, niby od niego nie smierdzi, ale niekomfortowo jest byc z facetem, ktory chodzi 3 dni w tych samych majtkach i nie odczuwa potrzeby zmienienia ich i wykapania sie. nie wiem jak go przekonac;/ macie jakies pomysly?

Gość agawa.a
pewnie nie bierzecie tego tematu na powaznie, a ja naprawde sobie nie radze psychicznie z tym

Gość to mu powiedz
że będziesz spotykać sie z nim tylko w te dni, w które się myje :)

coz, ja bym zastosowala drastyczne metody- koniec seksu,spotkan albo rozstanie ejsli inne nie pomagaja

Gość agawa.a
ogolnie jest nam ze soba bardzo dobrze, nie klocimy sie etc tylko nie moge go wyslac do lazienki pod prysznic, u niego w domu wszyscy myja sie raz na kilka dni i to chyba taki wzor z domu;/ nie mam ochoty sie z nim kochac jak sobie pomysle, ze jego ptak jest brudny;. przeciez moze mnie czyms zarazic

Gość uciekinierka 23333
moj ma to samo... tez nie wiem co robic, nie smierdzi od niego, ale wieczorami myje tylko stopy...

Gość ja mam to samo jedno
co mi sie udalo to nauczyc mojego co wieczor myc fiutka...ale o prysznicu ma takie samo zdanie jak twoj agawa.

Gość agawa.a
ciesz sie, ze chociaz stopy myje, moj nawet tego nie robi sciaga z siebie ubrania i prosto do lozka, nie mam zamiaru prac poscieli co 3dni;/

Gość ja mam to samo jedno
A i dodam jeszcze, ze moj tak samo taki przyklad wyniosl z domu.

Gość agawa.a
jakby myl fiutka, tylek i stopy to bym moze tak sie nie wsciekala a on tylko zęby- jak mu przypomne, bo sam z siebie tego nie zrobi

Gość uciekinierka 23333
mi wszystko jedno, moze sie myc rano albo w poludnie, niekoniecznie wieczorem, ale niech to robi codziennie,no dobra... niech bedzie co 2 dni. ale nie 2 razy w tygodniu...

Gość agawa.a
chyba zaczne robic romantyczne kapiele we dwoje, moze wejdzie mu w nawyk, chociaz bardzo w to watpie..

Gość agawa.a
a najlepsze jest to, ze on wyglada na strasznego lalusia dziewczyny za nim lataja, bo pieknie ubrany, uczesany i co z tego jak tylka nie myje ;(

Gość niDNMIODNIUSA
moj myje sie raz na tydzien albo zadziej, majtki zmienia tylko jak sie kapie... tragedia

no co wy? dziewczyny... kurde jak ja sie ciesze ze moj sie myje po ludzku, normalnie, cdziennie... dajcie spokoj, ja bym sie spotykala z nim tylko wtedy kiedy sie myje, seks to tylko po wspolnym (np:P) umyciu sie i takie tam..no prosze was... kurdek, juz nawet nie chodzi o jakies wzorce i modele, ktore wyniesli z rodzinnych domow...ale ZWYKLA POTRZEBA UMYCIA SIE!. zwlaszcza u facetow...naprawde nie czuja tego? no szok....

Gość nie nooo
zartujecie?????