Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniaiodpowiedzi...gazeta.pl

Nieuczciwa konkurencja

Polecane posty

Chce przygotowac material np nieuczciwej konkurecji (zarowno firm malych jak i duzych).Jezeli temat Was dotyczy piszcie prosze. Przepraszam za brak polskiej czcionki. pytaniaiodpowiedzi@gazeta.pl Ps.Gwarantuje anonimowosc

A co dokładniej miałby zawierać dany temat i co dokładnie Ciebie interesuje na takowy??

Seria informacji i danych o nieuczciwych praktykach wsrod konkurencji.W zaleznosci od branzy informacje sa mniej lub bardziej "glebokie". O firmie chemicznej bedzie mniej technicznych informacji bo malo kto jest w stanie zrozumiec,ale o producencie ktory slodzi dzemy Bog wie czym ....mozna pisac :) sporo firm -nie tylko malych ale i wiekszych ma powazne problemy bo wielkie koncerny je wypychaja (np placa hurtowniom za wstawienie na ich miejsce innych towarow)

Gość siostra złośliwej .........
.............((............ .............) \........... ............( , ).......... ..........._ `|'__......... ..........( """"_ )........ ...........)/(/( \|...,'... ...........() )()|| -'.... ...........| () ||........ ...........|.....||........ ...........|.....()......... ...........|.....|.......... ...........|.....|.......... ...........|.....|.......... ...........|.....|.......... ......... _|__|___|__...... .......(_______.....___)..

Na zyczenie osoby ktora daje nam info podajemy lub nie nazwe firmy. Wszystkie info sa sprawdzane przez naszych "szpiegow"

Gość by dupy na lewo i prawo
jak moja matka podrywa mojego chłopaka to jest nieuczciwa konkurencja nie ? opiszecie to ?

pomarańcza ma ostatnio taka upierdliwą metodę powiadamiania o zakończeniu umowy, przysyłają smsy w różnych okresach podając różne terminy zakończenia umowy (tej samej) i zapraszają na podpisanie nowej; smieszy mnie to, bo co drugi tydzień dostaję info, ze umowa zakonczy się: i tu podają mi przeróżne terminy... mało świadomy klient pobiegnie do salonu, gdzie specjalista ds.sprzedaży podsunie mu umowę na czas określony... a umowa na czas określony to pewny przychód - można spokojnie kalkulować zyski w przyszłych okresach :)

Tak,sporo osob juz o tym pisalo...ech

Gość uuuuuppppppppppppppppp