Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzameduza

gdzie kupujecie wyprawki dla maluszków?

Polecane posty

ja osobiście wolę kupować w sklepie, bo lubię wszystko obejrzeć i samo wybieranie to taka radość:)

zastanawia mnie gdzie w poznaniu są takie sklepy :) w smyku są takie rzeczy?sklepow z ciuszkami widziałam mnóstwo ale nie było tam np. rożków, przewijaków pieluszek tetrowych itp. jak bym mogla to już bym wszystko kupiła :) mąż mnie ogranicza hehe

Gość Karolina M.
smyk, c&a (rewelka body), h&m, swiat dziecka i inne.....

Nie mam pojęcia gdzie w poznaniu są sklepy z dziecięcymi artykułami. U mnie w Gdańsku są takie hurtownie i duże sklepy tylko z tym. Poza tym na rynkach też są budki z ubrankami. Powiem szczerze, że ja do smyka nie chodzę po takie zakupy bo tam tylko ubranka i zabawki no i może butelki są ale ceny mnie odstraszają. Ja wolę kupić coś tańszego i w miarę dobrej jakości, bo dzieci tak szybko wyrastają. A rzeczy typu wanienka można kupić nawet w hipermarkecie- takie same jak w markowych sklepach tylko tańsze:)

no to smyk odpada. poszukaj w internecie, może w pkt. wpisz hurtownia z artykułami dziecięcymi albo podobne hasło i może coś znajdziesz:)

Gość okjiua
up

przy szpitalu na Polnej jest taki duży sklep z artykułami dla dzieci wózki, łóżeczka, przewijaki, ciuszki, słoiczki, kosmetyki, ubrania, zabawki itp. Nazywa się chyba Patti i Maks.