Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idontbeliveit

Czy wszystkie kobiety są biseksualne?

Polecane posty

Gość Idontbeliveit

Jak myślicie?

co takiego???????????????????????? nie wszystkie!, łoo matko skąd ta myśl???????????????????? tylko i wyłącznie hetero

Gość Idontbeliveit
To dobrze. Przywracasz mi wiarę.

Gość Ju......
Większość chyba tak. Ale nie każda ma potrzebę się realizować jako bi.

Gość Wyśmiewca
Dlaczego większość niby jest?

podobno 80% ludzi ma skłonności biseksualne, ale tylko niewielu je realizuje. Większość ich sobie nie uświadamia nawet. Co nie zmienia faktu, że na bezludnej wyspie z braku laku....

Gość ja zdecydowanie nie
widac jestem w 20%

o tym się przekonasz dopiero gdy będziesz musiał/a przebywać dłuższy czas wśród osób tej samej płci np w więzieniu. Tam dopiero wychodzi ilu jest 100% hetero.

Gość Sailor Sammy
Nie zgadzam się. Jeśli ktoś np nie współżyje od kilku lat i nagle trafi jedynie wśród swoją płeć, czy to automatycznie znaczy że zacznie z nią współżyć? Może się przecież od tego powstrzymać. Tak samo jeśli ktoś regularnie współżyje, też przecież może wytrzymać.

Oczywiście ,że to nie działa na zasadzie automatu. Oprócz naturalnych skłonności mamy jeszcze coś takiego jak wychowanie, etyka, moralność, system wartości - to wszystko działa na większość osób jako hamulec. Bywa przecież, że zdeklarowani homoseksualiści nie rozpoczynają współżycia z własną płcią, bo jest to sprzeczne z ich systemem wartości. Nie mniej jednak zdarza się często w sytuacjach ekstremalnych (jak więzienie) lub środowiskowych (żeby życie miało smaczek...), osoby na pozór heteroseksualne zostają biseksami. A skłonności oznaczają, że większość osób miała by z tego dużą przyjemność i jeszcze większe wyrzuty sumienia :-)

Gość Idontbeliveit
pociągają cię inne kobiety?

Gość Idontbeliveit
Ale co was w tym pociąga!!? Im dłużej żyję, tym chore to społeczeństwo coraz bardziej. Jestem idiotą, bo chce sie upewnic ze sa jeszcze normalne kobiety na swiecie?

Idontbeliveit-->co nas pociąga?,heheeh to co facetów to chyba jasne:O:P

Gość Idontbeliveit
Nie robić mi tu prywatnych pogaduszek. No ale kobieta jest stworzona tak, by pociągali ją mężczyźni i na odwrót. Więc nie wiem, jak można najpierw chcieć tulić się do silnych męskich ramion a za chwilę lizać piersi koleżanki.

to o trójkącie mówimy?czy o tylko o dwóch kobietach? lepiej byc z kobietach bi niż z les:classic_cool:zapamietaj;P

Gość Idontbeliveit
no to czego wy w koncu oczekujecie?

Gość Idontbeliveit
mowimy kobietach bi. albo raczej ogolnie o wszystkich kobietach. czy kazda pragnie bliskosci drugiej kobiety.

Hej Sami :) Nie jestem zła tylko wkurza mnie jak ktoś zadaje aż taki głupie pytania? :)

Gość Idontbeliveit
a duzo jest kobiet, ktore tez to kreci? wedlug twoich obserwacji?

Odp na Twoje pytanie brzmi nie wszystkie są biseksualne. ps wole i tak facetów,nie rzucam sie na każdą kobietę,wiec nie jest jeszcze źle ze mną ;)

tez nie rzucam sie na kobiety, kreca mnie takie "unikaty" jak widze w nich to coś a bardzo mało takich jest ;) z moich obserwacji wiecej jest normalnych kobiet, choć oststnio moja przyjaciolka która uwazałam za 100% hetero powiedziala ze ma ochote mnie pocalowac

Moja przyjaciółka jak sie dowiedziała to była w szoku ale dalej sie przy mnie rozbiera kąpię wiec nie czuje zagrozenia;)