Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewczynka

DZIŚ DOSTAŁAM OFERTĘ PROSTYTUCJI...

Polecane posty

Gość dumna dziewczynka

Poważnie... Zaczepił mnie jakiś facet w samochodzie i wprost zapytał czy chce dużą kasę zarabiać... :O w pierwszym momencie mnie tak zatkało że nic się nie odezwałam.. Dobrze,że nie jestem agresywna, bo bym mu chyba przywaliła... :O Mam 17 lat, trójkę młodszego rodzeństwa... Mojej mamie w tym miesiącu znów zaczyna brakować kasy do dziesiątego.. Przydałaby nam się kasa, nie wątpię. A jednak kategorycznie odmówiłam. I strasznie jestem z siebie dumna :);) mam zasady :)

Gość dfdffdffff
To pewnie prowokacja ale jak nie to zmarnowalas szanse na kariere

Gość dumna dziewczynka
to nie jest prowokacja. więcej- to brutalne, ale do bólu szczerze napiszę, że to pierwsza rzecz prawdziwa jaką na tym forum napisałam ;):) nie musisz mi wierzyć.. ja też do teraz jakoś nie wierzę że na żywo kogoś takiego spotkałam w swoim życiu :O:O

Gość ffdddfffddd
I tak to robisz tylko ze za darmo......

Gość dumna dziewczynka
dfdffdffff- pisz, pisz, jak ci ulży to proszę bardzo :) mnie oczernianie ludzi których nie znam nie daje żadnej satysfakcji, ale jesli tobie tak, to proszę :) z wiatrakami nie walczę :P

Gość black malder
napisałas że jestes z siebie dumna. Bez przesady koleżanko ! Powód do dumy to uratowanie komuś życia ale nie zachowanie się w jedyny możliwy chyba sposób. Postąpiłaś tak jak prawie każdy by postąpił na twoim miejscu.

Gość ffdddfffddd
Mi chodzilo o to ze i tak uprawiasz seks ---w koncu masz 17 lat to normalne w twoim wieku --to nie jest oczernianie tylko stwierdzenie jak jest :)

Gość dumna dziewczynka
dla mnie to jest oszczerstwo bo jestem katoliczką. skojarz fakty :O Pojęcie "duma" jest względne :P

to nic. moja ciocia kiedyś wychodziła ze szpitala , ubrana w czarne spodnie i płaszcz i koleś (na terenie szpilata) zawołał ją z auta i zapytał ile bierze za godzinę :D

Gość kiedy pracowałam jako
hostessa na targach to takie oferty słyszałam dość często. przykre. a nigdy nie ubierałam się jak doda.:(

Gość dumna dziewczynka
no właśnie weźcie żal żal żal. przykre to mało powiedziane :(

Gość dumna dziewczynka
Lubie brac do buzi ale to nie to samop co stosunek z penetracja pochwy