Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjasgdjasgfa

ale sobie wstydu narobilam przed facetem

Polecane posty

Gość hdjasgdjasgfa

jestesmy razem nie dlugo,ale oboje mamy wrazenie jakbysmy byli ze soba lata.w kazym razie,w sobote bylam w toalecie,zamknelam klape i splukalam.wzielam prysznic.po mnie poszedl on.jak juz sie wyprysznicowala wpadlam do lazienki i mowie,ale nasmrodziles,tak w zartach,a on na to,ze to lepsze niz niespodzianka,ktora plywala w toalecie.(nie splukalo sie).myslalam,ze zartowal,ale mowil prawde,ale wstyd!

Gość to i owo
bardzo ciekawy temat, wlaśnie nie bardzo rozumiem dlaczego kobiece 'klocki' nie pozwalają się spłukać i pływają na powierzchni wody ?

Gość asiiiikkk
mi sie kiedys facet zesikal jak spal :D moze mu sie snilo ze w wc jest a byl w lozku. To dopiero mial mine przednia :P I mi mowi ze sie zesiakal a ja no dobra spoko (myslalam ze zartuje:P) A pozniej widze mine ma nietega, bo widzial ze ja to na zarty bralam:P Kazdemu sie moze zdazyc :D Ja np kiedys dostalam okresu niespodziewanie i zabrudzilam posciel. Niby nic ale tez mi starsznie glupio bylo:P

Gość nasssirim
dlaczego kobiece 'klocki' nie pozwalają się spłukać i pływają na powierzchni wody ?' - to przez te puste kalorie ;)

Gość hdjasgdjasgfa
ale ja nie mam pustych kalorii,jestem jednak pewna,ze tego widoku nie zapomni do konca zycia.ale bedzie mial wspomnienia:O