Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzona ona

O mnie?!

Polecane posty

Gość nawiedzona ona

To taaak maam 14 lat. Chcialam napisac, poniewaz chodze po roznych kafejkach i widze innych powody dlaczego chca sie zabic. Moj powod?! Bo nie mam przyjaciuł, bo jestesm sama! Bo wszyscy się zemnie smieja i nikt nie traktuje mnie powaznie! Bo jestesm do nieczego! Nie chodze do szkoly! Jestesm teraz w drugiej gimnazjum. I przeszlam na warunkowym! W tatych tez nie chodzilam! Mam mae bez jednej nogi, moj tato zmarł 2 lata temuu. Jestesm brzydka! Kiedys mialam przyjaciul, bylam dosc lubiana. Ale po smierci taty zzaczelam nie chcodzic do szkoly, poklocilam sie ze wszytkimi. Teraz wiem ze to nie byli moi parwdziwi przyjaciele! Maam sobie znalesc nowych?! Ehh moje miasto jest bardzo male, kazdy kazdego zna i kazdy poznal mnie od najgorszej strony. Jakas tam nadzieje mam ale nie umiem jej wykorztystac! Pisze z kilkoma fajnymi ososbami na gg z ktorymi moge sie zakumplowac! Ale to wymaga czegos! Np, musze zxaczac chodzic do szkoly i zadbac o siebie.. A nie chcodze?! Boo boje sie ze moze sie cos wydazyc. Juz dyretorka mowi imnie na apeluu! Kazdy wie o kogo chodzi.! :( Nie wiem co mam zrobic..! Kazdy ma mnie gdzies! Jak bym zadbala o siebiee. I zaczela chodzic do szkoly spodkala sie z kilokoma osobami ktorzy pisza zemna na gg to by byla nowa szansa, ale ja nie umiem! ;( Nie potrafie! To z dnia an dzien ejst dlamnie cora bardziej bez sensu! Ahh.. Pomuzciee..

Gość to i owo
Cześć , powiem tak, gdy się rodziliśmy to nikt z nas nie otrzymał tabliczki lub koperty z napisem, że w życiu musi być miło , łatwo i przyjemnie. Jak żyjemy i jak chcemy żyć zależy tylko od kazdego człowieka indywidualnie i można zostać kloszardem albo biznesmenem , wszystko zależy na jaki wariant się decydujemy . Zabić się , po cholerę ? Własnie należy walczyć o swój byt i nie dać się depresji . Jak to zrobić ? Trzeba tylko chcieć . Nie masz sukienki to naucz się szyć i uszyj sobie sukienkę , zrób sobie bluzkę z wełny na drutach albo szydełkiem , naucz się haftowania husteczek itd. i jeszcze na tym zarobisz . Przed najbliższymi świetami możesz dorywczo myć okna lub sprzątać za drobne pieniądze , w ten sposób pomożesz sobie i swojej mamie. Jak wyjdziesz do ludzi i ludzie Ciebie zobaczą to za moment będziesz mieć dziesiątki znajomych i przyjaciół , pokaż wszystkim że jesteś pracowita i że chcesz oraz potrafisz to od przyjaciół się nie odpędzisz :) Najgorszy jest marazm . Pamiętaj, trzeba chcieć :)

Gość nawiedzona ona
Mozee i tak, ale my nie ejstesmy bniedni albo cos zebym musiala zarabiac.. Ja sie nie poddaje i barzdo chcee.. Watpie w to, oni chcieli mi zlatwic nauczanie na chacie ale ja nie chce bo wiem ze dzieki temu ze pojde do szkoly zdoebde przyjaciul ;)