Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajolkjolka

oszalałam!

Polecane posty

Gość jolkajolkjolka

Witam. Dzisiaj,nie wiem co się mi stało,ale zaciągnęłam poprostu siłą mojego chłopaka z klasy do ubikacji i zrobiłam mu loda!Z początku on nie chciał,ale gdy rozpiełam jego spodnie już nie miał żadnych przeciwności.Później gdy osiągnął orgazm i połknęłam to umówiłam się z nim na seks na godzinę 19:00 dzisiaj w jego domu... bo ma wolną chate.Nie wiem co mnie opętało.Kto by pomyślał przecierz zwaryjowłam!!!! Nie wiem co mam robić czy iść do niego czy też zostać w domu???Jestem dziewicą...i mam 18 lat,czy do dobry momęt czy jeszcze za wcześnie... PS. zapewnił mnie, że będzie miał prezerwatywy.Jeżeli popełniłam błędy to przepraszam,ale jestem trochę załamana,gdyż nie wiem co mam robić... Proszę pomóżcie mi

Gość zatatta
ło matko :o :o :o :o

Gość veda
A idź kobieto! Może być gorąco. Zazdroszczę ci!!!

Gość jolkajolkjolka
Napisałam mu smsa, że spóźnię się 15 minut.Z Waszych wypowiedzi ( a jest ich nie wiele ) wynika bym poszła więc się skuszę. Do zobaczenia,może później napisze!!!

Gość rozumiem ze odrabianie lekcji
jest nudne, trzeba czasem popisac na kafe dla relaksu

Gość zgredek1212
ciotella co masz na myśli??Ja bym tak chciał by do mnie przyszła kobietka w szkole i loda zrobiła choć już nie chodzę do szkoł.Zazdroszcze im! choć ni mam czego bo mam swoją miłość i też robimy figo fago :)

Gość zgredek121211
ciotella co masz na myśli??Ja bym tak chciał by do mnie przyszła kobietka w szkole i loda zrobiła choć już nie chodzę do szkoł.Zazdroszcze im! choć ni mam czego bo mam swoją miłość i też robimy figo fago :)

Gość zgredek121211
chech ktoś podszył się podemni i napisał dokładnie to co ja :)

Gość cvx
w szkolnych kiblach jest smrod kila i mogila. Tam z ledwoscia mozna isc sie odlac, jak ktos robi loda, to tylko wspolczuc

Gość dyrektor pewnej szkoły
cvx nie w każdej szkole "kible" śmierdzą,są zabrudzone,może akurat w ich szkole było czysto lub nie zwazali na smród:)

Gość dyrektor pewnej szkoły
W naszej szkole w Pcimiu dolnym, nie ma smrodu a to dlatego, ze nie mamy kilbi :(

Gość jolkajolkjolka
Udało się było cudownie!!! Trwało to około 40 minut.ale jak dla mnie było rewelacyjnie.Osiągnąłam orgazm!!! Nigdy nie zapomne tego pierwszego razu!!!Zrobił mi minetkę,wydaję się mi że nie robił tego pierwszy raz bo robił to cudownie! Pozdrawiam