Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deathwomen

hehe dominuję

Polecane posty

Gość Deathwomen

ostatnio podnieca mnie mala dominacja polegajaca na tym ze za nic nie pozwalam dotykac mych piersi, swojemu chlopakowi ani podczas seksu (jestem w topie badz staniku) ani ogolnie, na mysl ze innemu na to pozwolilabym na jego oczach powoduje zarowno u niego jak i u mnie mokre skutki, oczywiscie po udanym seksie ktory mi sie spodobal daje mi dotknac przez ubranie troche ewentualnie pokaze dekolt....teraz wytlumaczenie sam mnie o to poprosilm wowczas gdy me cycki przestaly go podniecac z przyzywczajenia macal je na ulicy w kinie itp, teraz jest to totalna rzadkosc, mozliwosc zobaczenia nagiego biustu zmalala praktycznie do zera.Bardzo to zaczelo go podniecac jak to bylo na poczatku zwiazku...gdy bylismy tacy nieodkryci:P co o tym myslicie>?

poradziłaś sobie brawo ale ja bym na Twoim miejscu mu pokazywał a jak zasłuży to dotnie :) pozdro

Gość Kaskaaaaa
ja tez tak robie ze swoim:) jesli mi ladnie minetke zrobi i doprowadzi do super orgazmu pozwole mu przez bluzke dotknac troszke....raz mu pokazalam niby przez przypadek jak sie przebieralem to byl caly czerwony;P

Gość ptysia87
dobre!!!!!!!!!

Gość Deathwomen
a na imię mam Kamil

Gość MaGdalenka24175
ja tez dominuje mojego chłopaka, ale my sie inaczej bawimy. Traktuje go jak małego chłopczyka albo dziecko bo on ma takiego sliczneg o maleńkiego peniska:) 190 wzrostu a pałeczka 12cm tylko i taka cieniutka:) Ale i tak najlepiej wyglada jak jest w spoczynku...ma może z 7cm :) biore mu go wtedy w dwa paluszki i mówię słodko a co to za malutki siusiaczek? :)

Gość to ile wy macie lat
że seks uprawiacie a nago się nie pokazujecie? A w dodatku, facet czerwieni się na widok kawałka cycka? Na pewno macie chłopaków? Nie fantazjujecie?