Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aerith Gainsborough

Pytanie o program uTorrent

Polecane posty

Gość Aerith Gainsborough

W tym programie jest pasek pokazujący jak dużo już pliku się ściągnęło. Jest też pasek pokazujący czy dany plik się ściąga czy może jest uszkodzony. I czy jeśli ów pasek jest czerwony, to jest jeszcze szansa na to, że plik zostanie pobrany? Z góry dziękuję:]

Gość Aerith Gainsborough
up up

Gość znudzony człek
plik uszkodzony? LOL uszkodzonych by nikt nie rozprowadzał jak chcesz wiedzieć czy możesz dociągnąć plik do końca to patrz czy jest seed a najlepiej jak najwięcej, patrz też jaki jest procent u peerów ..

Gość jak jest czerwony
to znaczy, że nikt nie ma danej części torrenta. To jaka jest szansa zależy od ilości peerów (bo w takim wypadku pewnie liczba seedów jest równa zero)

Gość Aerith Gainsborough
Dziękuję za odp. Tak. Wtedy liczba seedów to 0 A przeważnie w granicach seedów 1 peerów 2 Te liczby się zmieniają, ale zawsze są niskie, dlatego nie wiem czy mogę liczyć na to że plik uda się ściągnąć

Gość hjbhjghg
Hmm... Niestety w takim razie chyba są marne szanse na pobranie..

jesli chcesz żeby szybciej ci sie sciagało to zastopuj wszytskie ściagniete pliki 100% (w kolumnie po lewo, we "wszystkie"), dodatkowo ustaw opcję wykorzystanie łącza niskie i pobieranie bez limitu, a to wysyłanie jak już wolisz, albo mało, żeby było szybciej (tzw. pijawka) albo wiecej, dla uczciwości :P

Gość Aerith Gainsborough
aramanda- ściągam tylko jeden plik, więc nic nie muszę zatrzymywać, ale co do innych rad, nie mogę skorzystać, ponieważ mam wersję angielską i naprawdę nie połapałabym się w tym:] Ten plik może pobierać się bardzo długo, byle by w ogóle to się udało!:)

Gość a czy inni użytkownicy
wiedzą jakoś , że jestem pijawką???

Gość znudzony człek
jesli pojawia się seed to jest mała szansa - mała bo zakładam że się do niego nie możesz podłączyć co może znaczyc że koleś ma słabe łącze i zatkane innymi plikami które udostepnia sprawdź % pobranego pliku u peerów bo to też cenna wskazówka pytanie tez czy ten plik w ogóle zaczął się sciągać i jak jest duzy bo jak ma np 1 GB to zapomnij :P a jak ci zalezy na nim to spróbuj tez poszukać na emule albo ten sam na torrentach ale może pod inną nazwą (nieco zmieniona albo na innym trackerze) 🖐️

Gość a czy inni użytkownicy
wiedzą jakoś , że jestem pijawką???

Gość Aerith Gainsborough
Tzn. powiem tak... Plik niestety ma 1GB, lecz pobrano już 40 MB Nie wiem jednak co znaczy "% pobranego pliku u peerów" Jeśli chodzi o ogół pobierania, to plik został pobrany w 20,5% Jeszcze bym prosiła o odpowiedź, czy w takim razie mam poszukać innego źródła (jak emule) czy jest nadzieja na ukończenie pobierania w uTorrent?..

Gość skoro sobie nie radzisz
no skoro plik ma 1GB, pobranych jest 40MB i już jest problem to warto szukać gdzie indziej

mi sie czasami czerwony plik przerabia na zielony spowrotem. czasem sie czerwony pojawia jak np. wylacze kompa i potem wlacze