Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała sugestia

Do kupujących na allegro

Polecane posty

Gość nieśmiała sugestia

Czego najczęściej szukacie?Na co jesteście w stanie wydać pieniądze poprzez internet? Bo rozumiem,że firmowe płaszcze,spodnie itp to chyba drogo?Kupujecie jeansy,płaszczyki...Domyslam się,że kupujecie wiecej dla swoich dzieci.Chodzi mi o ubrania nowe..Pytam bo otwieram taki własnie sklepik i zastanawiam sie co jeszcze mogłabym sprzedawać?Z góry dziękuje za odpowiedz.

Gość nieśmiała sugestia
up up....:)

Gość a koniecznie
chcesz sprzedawać ubrania? Bo ja np. właśnie ubrań czy butów nie kupuję w ogóle na allegro. Raczej np. kosmetyki, zabawki, rzeczy z wyposażenia itp.

ja na allegro to głownie zabawki bo duzo taniej niz w sklepie. ubran nie kupuje bo nie wiem co moge dostac. zdjecia klamią. inaczej ciuch wyglada na wieszaku a inaczej na tobie lepiej przymierzyc :)

Gość nieśmiała sugestia
Ja handluje ciuchami a teraz wchodze na allegro i ciekawa jestem na co jest popyt.

Gość ajrisss
ja wlasciwie kupuje wszystko. buty, bluzki, swetry, kosmetyki, zabawki, soczewki kontaktowe, tusz do drukarki. nie kupuje tylko spodni, bo mam taka figure, ze nie kazde mi pasuja i musze mierzyc.

Najchętniej kupiłabym kilka rzeczy u jednego sprzedawcy, żeby nie czekac na kilka przesyłek przez kilka dni, bo wiadomo, że nie dojda od różnych sprzedawców tego samego dnia. Poszukiwałam: ubranek ( śpioszki, kaftaniki, koszulki, skarpetki, czapeczki), pieluszek, kosmetyków, łóżeczka, wózka, kocyków, ręczników, koszul i biustonoszy do karmienia, szlafroka, wszystkich rzeczy potrzebnych do szpitala po porodzie i do pielęgnacji maluszka.

ja pare razy kupilam buty, kupno kurtki dla siebie to juz standard :) poza tym na allegro kupilam kazdy swoj wozek dla dzieci, czesto kupuje zabawki, ale ogolnie ciuchy , tuniki, bolerka,torebki, nieraz kosmetyki itp

Gość blackcat
ja kupuje sukienki, bluzki itp Ale nigdy nie kupuje spodni i butów - bo to musze koniecznie przymierzyc :o

Kupuję prawie wszystko oprócz (tak jak poprzedniczka) butów i spodni. Kupuję bluzki, płaszcze, ładną bieliznę, kosmetyki, rzeczy do domu, rzeczy dla dziecka, zabawki itd