Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorgeous_girl

PYTANIE DO PANOW----- jak poderwac oniesmielonego chlopaka?

Polecane posty

Gość gorgeous_girl
odpowiedz mi tylko nato pytanie:w jakiej sytuacji facet mysli sobie "ooo ona na mnie leci"...

dajcie jej spokój:/ gdyby nie napisała,że jest ładna, to każdy zapytałby o jej wygląd! Gdyby napisała,że jest brzydka, to nikt nie przyczepiłby się do tego,że wie jak wygląda.Dobrze,że uprzedziła Wasze pytania...

Gość jaka skromna
atrakcyjna jestes powiadasz

hmm nie wiem, miałem kilka sytuacji które można by tak opisać ale nie będę ich tutaj przytaczać. Nie jestem tamtym chłopakiem więc nie powiem Ci też co dla niego to znaczy "dziewczyna na mnie leci".

Gość gorgeous_girl
chwilaa ale czy ja napisalam ze on tak powiedzial?nie! chcialam zebys mi podal jakas 1 sytuacje ,moze byc fikcyjna:P

Gość wszystkowiedzacy
wykonaj gest jakbys chciala zrobic mu laske, pomoze :)

ok.. przychodzi do mnie laska i mówi mi że ma na mnie ochotę jej pokój ma numer 123 i na mnie za 15 minut tam będzie czekać :P

Gość gorgeous_girl
łooo;) niezle poleciales heheheh dobra to co ja mam do jasnej anielki zrobic? wyslalam mu juz dzis wiadomosc i narazie zero odzewu :/

przecież napisałem na poprzedniej stronie co masz zrobić. Dorzuć trochę cierpliwości i będzie ok.

Gość gorgeous_girl
maciek nie zrobie tego... :) bo jesli on jest zajety to wyjde na nachalna idiotke ;)

Gość Psycholog klasy wyzszej
Przestraszysz goscia i tyle. Na razie zaniechaj jakiejkolwiek aktywnosci, widzac go usmiechaj sie do niego, ale jak go bedziesz "napastowala" to go sploszysz.

Gość gorgeous_girl
psycholog dobrze prawisz :) wlasnie tego sie obawiam wiec narazie zostaje mi ograniczyc sie do usmiechow i innych gestow ale CO POTEM?

Niektorym facet moglabys oferowac i 2 "laski" a by Cie "olali" ... moze gosc jest myslicielem :D

nachalną idiotkę ? ja bym powiedział że raczej na kobietę która wie czego chce. Równouprawnienie mamy prawda ?

Jesli poczuje, ze nie jestes nachalna i mu sie spodobasz to na pewno zadziala. A jak nie zadziala to znaczy, ze mu sie pewnie nie spodobalas ... no i nie bedziesz musiala "wychodzic na idiotke" ;)

maciek_pn Ty sie w ogole nie wczuwasz w psychike tego faceta!!! Moze na Ciebie by to podzialalo, ale widocznie na tego goscia nie dziala.

Gość gorgeous_girl
to zalezy do tego jaki jest facet....kurcze dlaczego wy nie myslicie jak kobiety?byloby wtedy milion razy latwiej ;)

Gość gorgeous_girl
wydaje mi sie ze moze cos z tego bedzie....dzis jak go zobaczylam po raz pierwszy od tego moemntu gdy do niego napisalam odrazu sie usmiechnal i pomachal czego nigdy wczesniej nie robil :)

A czym pomachal? :)

uwaga: NIE MAM ZAMIARU WCZUWAĆ SIĘ W CZYJĄŚ PSYCHIKĘ. Mówię, a w tym przypadku piszę to co myślę, a nie to co ktoś chce żebym mówił/pisał. Chyba te 5 lat psychologii to za mało, żeby zrozumieć psychologa klasy wyższej :)

Gość gorgeous_girl
rączką ha ha ha :classic_cool:

Gość gorgeous_girl
no dobra sprawa wyglada nastepujaco : ja wyslalam mu wiadomosc,on odpisal dzis znow do niego napisalam i teraz.... chyba pozostaje mi czekac az on odpisze prawda? i co potem?przeciez nie moge sie ograniczyc tylko do wysylania wiadomosci?!

Jak nie bedziesz mu pisala sprosnych wiadomosci to pewie sam cos zaproponuje. Na razie nie badz soba i zaniechaj wysylanie takich wiadomosci a bedzie OK.

Gość gorgeous_girl
psycholog- a zalozmy taka sytacje... ja przestane pisac wiadomosci, ograniczymy sie tylko do usmiechow na powitanie i co dalej....jak on sie nie bedzie odzywal? bo to calkiem mozliwe:/

Gość gorgeous_girl
odpowiedz mi tylko na to pyt i juz stad zmiatam heh:P

Jesli sie nie bedzie odzywal to chyba logiczne, ze w tym momencie nie jest Toba zainteresowany. Niesmialosc nie bierze sie znikad, moze chlopak ma jakies problemy? Poza tym jesli pomachal to dal sygnal, ze Twoja obecnosc dookola go cieszy. Sprobuj tak przez tydzien kontaktu na dystans i jak on juz sie zaznajomi z Twoja osoba to najwyzej wtedy mozesz cos zakombinowac.

Gość gorgeous_girl
chyba ze nie znasz odp :P

Gość gorgeous_girl
dzieki za odp. ja narazie lece trzymajta sie ludziska 🖐️

Gość grubbik
a ja bym się na twoim miejscu zapisał na jakiś kurs podrywania czy coś w tym stylu, pełno teraz tego. moja siostra się zapisała ostatnio na jakiś kurs z tego serwisu mydwoje.pl, ma jechać do Warszawy 22 listopada i sie podszkolić w relacjach damsko-męskich, w tajnikach randek itp. zobaczymy, może mi coś podpowie po tych warsztatach i też będę wiedział, jak laski podrywać :)