Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swieża inżynierka

pamiętacie to ??

Polecane posty

sorry, ale przez przypadek na yiutubie mi się kliknęło :) i jakiś romantyczny nastrój mi się włączył :) ze mnie stara, naiwna 24 latnia baba ;), że jeszcze wierze w miłość hehe

Gość heheh znam to uczucie
Ostatnio chodzilo mi to po glowie... come to me... come to me... głos tej babki cichy :)

Bardzo mi się podoba.... mało kto wie, pamięta, jak działa na kobiete dobra muzyka /niekoniecznie techno i rap/. Dziś jestem wprawiona w taki nastrój że ach :))))

bardzo lubie Sinatre :) tamte klimaty już jakby przeminęły.. ale kto jest koneserem to pamięta :) Od razu mi się wkręca jakiś film... kobieta i mężczyzna rodem z Casablanki..... taniec, szampan ... a potem jak bańka mydlana... wszystko znika, jak w każdej porządnej bajce :D

pierwszy raz w moim jakże krótkim życiu spotykam mężczyznę, który przyzna się, że lubi taki klimaty.....ech Kiedyś moj kuzyn powiedział "kuzynka, ja nie mam pytań :D czego Ty słuchasz" ;) ___________________________________________________________ ... i zawsze na mnie patrz, kiedy będę blisko...

widzisz, zależy jak kto interpretuje piękno.... Kiedyś była naprawdę dobra muzyka... chyba ludzie byli bardziej uczuciowi i wrażliwsi na piękno :) już sama nie wiem

hmmm w sumie nie było to dawno..... ale powiem Ci, gdyby moj mężczyzna zaskoczyłby mnie taką piosenką, byłabym mniej zararznięta :) ale o tym nikt nie wie ;)

ach jakie to słodkie było :D:D:D:D:D coś niesamowitego. Z tej miłości był chleb :) Bajka bardzo przypominająca relacje międzyludzkie :) zwlaszcza jak spali koło siebie, a on upewniał się czy ona śpi, przypominając sobie jednocześnie jaki jest szczesliwy pilnując jej :) -mając ją na oku :)

.. wyczekuje kogoś w strugach marzeń.. przez mgłę mokrych, ciepłych kropel widzę miłość, czuję ją i chłonę ciałem swym... .. dwie goniące za sobą dusze,,,, ciekawe czy to jest jak alkohol? Kto mi wytłumaczy ?:)

\".. wyczekuje kogoś w strugach marzeń.. przez mgłę mokrych, ciepłych kropel widzę miłość, czuję ją i chłonę ciałem swym...\" \"Oczekiwanie na miłość to już miłosć i tak jak żal za miłośćia to miłość ...\" W.Łysiak