Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facett28

Czy studentki szybko tracą dziewictwo?

Polecane posty

Gość facett28

Gość facett28
50% to jeszcze dziewice

Gość wrzuc do wody
ja bylam, ale tylko do marca pierwszego roku;)

Gość trixxie
chyba na teologii...

Gość envie***
jeju..nie wydaje wam sie ze to zalezy od wychowania i charakteru osoby? Ja idac na studia bylam dziewica..ale fakt faktem przychodzi czas kiedy stwierdzasz, ze juz by wypadalo..albo bardziej ze tego juz chcesz ze jestes gotowa... Teraz to juz na kafe wypowiadajaja sie 14nastki ze one sa gotowe i ze maja facetow i ze one to zrobia bo kochaja...paranoja!!!

Gość
Tylko jedną z błonką poznałem, a bawiłem się często-gęsto :P

Gość facett28
a ja powiem wam że poznałem od 2001 roku z około 100 dziewczyn miałem 3 krótkie związki, i z żadną z tych dziewczyn nie spałem, czasami myślę że coś ze mną nie tak, czasami mi bardzo tego brakuje ale cóż zrobić może jestem po prostu jakiś dziwny inny mimo że dużo się obracam z kobietami, jak dotąd żadnej nie udało mi się namówić na seks....

Gość rocznik85
ja idac na studia bylam dziewica i nadal jestem. moje kumpele w dużej mierze też. i ten traf 50% jest całkim do rzeczy. ale chyba studentki z mlodszych rocznikow sa zdecydowanie szybsze.

Gość facett28
dzięki

>> a idac na studia bylam dziewica i nadal jestem. moje kumpele w dużej mierze też. Rozmawiamy o normalnych studentkach, a nie z politechniki :o

Gość
:D :D Na politechnice goście więcej piją, więc dziewczęta mimo defektów urody i dzięki niewielkiej liczebności mają większy przebieg :P

Gość etiudka
zależy jeszcze, czy jest z kim stracić cnotę... studenckie imprezy/szeroko zakrojona integracja jednak temu sprzyjają

Gość rocznik85
nie jestem z polibudy. a jakie to dla ciebie normalne uczelnie, pewnie wyzsze szkoly obciagania z polykiem :o no bo przeciez nie renomowane publiczne uczelnie...

Gość etiudka
czemu się czepiacie panien z pilibudy? na takiej np.pedagogice są lepsze? nie rozumiem....

Gość
Ehh dziewczę chwaliłem ja ci sobie akademiki, chwaliłem, a ten w którym najweselej było obsadzali ludzie z humanistyki, prawa, matematyki i geografii :P

Gość wrzuc do wody
na tym topiku czepiaja sie polibudy, a na innych mowia ze tylko polibuda jest cos warta haha, nikomu nie dogodzisz:P

Gość
Trzeba głaskać swoje ego w zależności od szkoły, którą dany wysoko wykwalifikowany bezrobotny skończył :P

Gość trzepot rzes
Roczniki, ktore chodzily juz do gimnazjum puszczaja sie znacznie szybciej, czyli tak.

Gość
Santo Subito => za to są kobietony :) Czasem można zobaczyć jak snują się po korytarzach :P

Gość eukariont
Co wy ludzie macie do studentek z Polibudy? Piękne dziewczyny i o wiele trudniej znaleźć wśród nich tlenione blondynki w białych kozaczkach od których roi się na różnych psychologiach,kosmetologiach,stosunkach międzynarodowych i innych takich :]

Gość wrzuc do wody
u mnie na polibudzie jest kilka kierunkow na ktorych prawie facetow nie ma;)a dziewczyny niczego sobie

Gość fffhhf
ja byłam do końca III roku. Pół roku pózniej wyszłam za mąż za tego faceta. Chyba jestem jakiś eksponat muzelany.

Gość etiudka
czyli nie wolno studiować architektury, bo się przestaje być kobietą, wszystko jasne

Gość rocznik85
z tym pokoleniem gimnazjum to swieta prawda. ja na szczescie jeszcze stary sytem ;)