Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Cz nie jedzenie kolacji moze się przyczynic do schudnięcia??

Polecane posty

Jestem ciekawa bo wiele słyszalam o tym , że gdy sie nie je od pewnej godziny wieczorem to czlowiek może schudnąć nawet 8 kg miesięcznie :) co o tym sądzicie ??

Gość przykre...
mozna sporo schudnac,ale 8 kg miesiecznie to przesada;)

Gość dsasdawweertwwer
nie jedz jeszcze obiadu i sniadania to schudniesz 24 kg w miesiac.

A ktos wspominał o obiedzie i sniadaniu ?? Ja pytalam tylko o kolację...Jadam normalnie. Na kolacje zwykle jakis jogurcik albo jabluszko żeby sie nie objadac

Gość ghthntgybxfg
myślę że napewno schudniesz nie jedzać kolacji przez miesiąc, ostatni posiłektak ok 16 (17) i poł godziny ćwiczeń albo biegania lub pływania najlepiej to zrzucenie wagi masz na bank.. ze 4 kg. jak nic!!!

Gość blackcat
w miesiąc to nie ale w 3-4 to napewno - sprawdzone ;)

kolacje powinno sie jesc raczej do godziny 18, w zaleznosci oczywiscie od twojego trybu zycia, bynajmiej ostatni posilek powinno sie jadac okolo 3 godz przed snem, nie pozniej, jesli chcesz schudnac to jedz niskokaloryczna, zdrowa kolacje, ogranicz weglowodany......... na pewno nie schudniesz 8kg przez miesiac, chyba ze jadlas ogromne kolacje to moze jakis cud sie zdarzy

Gość eduuuuuu
ale niektorzy daja prostackie odpowiedzi.....rece opadaja, ludzie!!!!!!!!!!!!jak macie sie odzywac bez sensu to lepiej zamilczcie-tepaki!

Gość o rany julek
zeby schudnac trzeba cwiczyc, innej mozliwosci nie ma. zeby sie tluszcz spalal potrzebne sa cwiczenia aerobowe badz trening interwalowy, musisz miec odpowiednia wartosc tetna, policz wg wzoru: (226 minus twoj wiek) x 0,6 dla kobiet i (220 minus twoj wiek) x 0,6 dla mezczyzn

witam niejedzenie kolacji działa sprawdziłam na sobie, w ciągu pół roku udało mi się pozbyc 18kg:) to ze miałam nadwagę teraz sie czuje super. tylko ja nie jadlam kolacji czyli sniadanko i obiad i nastepnego dnia dopiero. koleżanka tym sposobem 20 kg przez pół roku:). najszybciej spadała waga na początku .... pozatym jadłam wszystko tylko tak między śniadaniem a obiadkiem. wiem ze sa rożne opinie na ten temat ale troszkę głodówki jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

i bez żadnych ćwiczeń. teraz dla przyjemnosci zaczelam roweriem jeżdzic:) ale tylko dlatego ze lubie

Gość o rany julek
niejedzenie kiedy chce sie schudnac jest bledem i prowadzi do efektu jo-jo. jesc trzeba ale z glowa: ograniczyc weglowodany, spozywac bialko i blonnik.

kiedyś ograniczylam węglowodany, jadlam tak jak mowisz bialko i blonnik po czym chudlam nie powiem ale za dlugo tak nie wytrzymalam poniewz efekt jojo wlasnie wtedy byl gdy zaczelam jesc normalnie. jest jeszcze dieta Kwaśniewskiego ale ja lubie jesc wszystko a tam glownie potrawy z maki sa wykluczone ktore uwielbiam.

pozatym wystarczy chyba zrezygnowac ze sllodyczy, napojow gazowanych , wszelkich fast-fudów, frytyk itp i o polowe podzielic porcje obiadowe i kolacje, za to sniadanko do syta, zwyczajnie nie obrzerac sie

Gość gość
Ja przez poltora miesiaca jadlam tylko sniadanie i obiad i schudlam 12kg

Gość gość
Wystarczy zjesc obiad do godziny 16 a pozniej juz nic. sniadanie obiad i to wszystko zadnych slodyczy i chudniesz

Gość Natips
NIe wiem, ile Wy macie lat - ja jestem po czterdziestce i przez takie niejedzenie kolacji w młodości tak spowolniłam metabolizm, że hej! Teraz jem 5 regularnych posiłków dziennie - i to jedynie na mnie działa - chudnę.

Gość gośćyooo
ja na sniadanie szklanka cornflakes mleko i nic wiecej na obiad chleb pelnoziarnisty 3 kromki z wedzonym lososiem i tyle dziennie nic wiecej pierwsze 24h diety detox woda na maxa i nic wiecej w pierwszy tydzien 7kg a teraz 2 kg tygodniowo

Gość gość
Agata 29 2012.09.06 x to jaką słonicą byłaś ągo? afrykańską czy indyjską?

Gość gość
gosc yoooo - a Ty jesz cały czas to samo od kiedy? :D :D codziennie garsc platkow kukurydzianych, mleko, chleb i łosoś? jestes chory na umysle? a gdzie warzywa, owoce? Dlugo tak nie pociągniesz wiesz? :)

Gość gość
Samo niejedzenie niczego nic nie da, wiem na własnym przykładzie. Próbowaliście może GoSlim: http://go-slim.pl/ ? Jeśli nie to polecam wypróbować, ja schudłam 8 kilogramów dzięki goslim+dieta+basen.