Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

podoba mi sie chlopak ktorego nie znam...

Polecane posty

czy wy tez tak czasami macie? dla mnie to uczucie jest co najmniej smieszne ale nie moge sie z nim uporac:O

Gość ghuj
ciotella tez tak mam🖐️

Gość ghuj
kurde a najgorsze jest to że nie iwem czy on mnie zauwaza,czy tez mu sie podobam,chce zapomniec ale jakos nie wychodzi :(

ja zagadałam na n-k.pl :pp (wiem jestem taka pomysłowa!!) :) ale poskutkowało :D

mam 2 wyjscia, albo zrobic wszystko zeby go poznac albo wybic go sobie z glowy...chcialabym go chociaz poznac, ale nie mam tyle odwagi zeby podejsc i zaczac rozmowe:( najprostrzym rozwiazaniem bedzie wybicie sobie go z glowy, chociaz to nie jest takie latwe

ciotello ja nie odważyłabym się zagadać na żywo;) z resztą wyglądałoby to dziwnie i przecież żaden chłopak nie zechce dziewczyny, która się narzuca.. nie wiem co poradzić

pewnie zal ci dupsko sciska ze do ciebie nikt nie zagaduje tylko kazda ucieka w poplochu na twoj widok:P

to nie jest calkiem obcy chlopak, chodzilismy razem do liceum, teraz razem studiujemy ten sam kierunek tyle ze ja dzienie a on zaocznie, czasami mijamy sie na uczelni, czasami razem jezdzimy do szkoly...

Gość ghaha
ja to "swojego" prawie codziennie widze :o

nie wydaje mi sie zebysmy mieli wspolnych znajomych. a wiecie moze jak w dyskretny sposob mogedac mu do zrozumienia ze mi sie podoba?

nie zaszkodzi dyskretny uśmiech ;) jeśli często się mijacie, to w końcu zacznie Cię zauważać. Możesz też poprosić go o notatki z wykładów.

Gość ghaha
usmiechaj sie do niego

najgorsze jest to, ze mam bardzo wyuzdane sny erotyczne z nim w roli glownej. On mnie nawet bardziej kreci niz moj wujo Romuald z ktorym niedawno zabawialam sie w pociag. Wszystko to takie dziwne...

Gość ghaha
ciekawy podszyw :D