Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Jaki wybrać nick?

Polecane posty

Mam problem. Od niedawna załozyłem sobie nick na stałe- mikulka. Jednak zauwazylem ze na kafe wszyscy sie ze mnie smieja. Podoba mi sie mikulka bo do mnie pasuje. Powiedzcie czy taki nik rozprasza podczas dyskusji? A moze go zmienic? Nie wiem co robic :-(

mikulka może być:) a już jak kochasz koty to nawet kulka,albo nie kulka ha ha wszystko jedno:)

Gość jap
jeżeli masz na imię adam to zmień

Raz zalozylem topik na kafe to wszyscy mnie jechali za nick zamiast zajac sie tematem. Jeden z tekstów JESTES PEDAŁEM? FACET O TAKIM NIKU JEST NIE NORMALNY! i wiele wiele innych. Topik był tu 2 tyg temu

Ano- dopiero teraz przeczytałam dokładnie :classic_cool: wiem, wiem- czytanie ze zrozumieniem się kłania :D ale wybacz jestem od 6 rano na "pełnej parze" Dziwny nick jak na faceta

Gość buahahahahahah
mikulka ? :D gejem jestes ? :D

Dlaczego jak mam na imie adam to mikulka nie pasuje (moj kot nazywa sie mika) ?

Gość jap
avenuska nie kojarze wytłumacz mi swoje myślenie tak normalnie

Tak jestem plci męskiej. Wiek 17l. Skłonnosci bisex.(niewstydze sie) a nick mikulka(po kocie).

heh.... już nie myślę normalnie; bardziej abstrakcyjnie :) książki mnie do tego zmusiły :P :P :P może sam autor powie, co ma na myśli :)

Gość jap
jutro organizuje w domu wybory na prezydenta USA :) Urna juz ustawiona,karty gotowe... :) Po pgloszeniu wyników strzele sobie palcowke w anusa r.ekami lepkimi od pasty BHP :)

Człowieku- nie możesz być sobą....? Musisz być bezosobowy, bo komuś się to nie podoba... nie tędy droga.

My mamy kirować Twoimi wyborami? Nawet tak błahymi, jak nick...? Hehe.... wolne żarty. Człowieku- powoli trzeba wydorośleć, niestety....

Postanowione mikulka zostaje? ... Tylko po cholere zdradzalem wiek? Teraz ludzie beda szufladkowac. Ale co tam. Dzieki za pomoc.

bardzo dobrze :) Pamiętak- bądź zawsze sobą, bo obluda i fałsz szybko na jaw wychodzi, a nikt nie lubi takich ludzi. Dopiero będąc naprawdę sobą, będziesz miał tych prawdziwych przyjaciół- na dobre i złe. A wiekiem się nie przejmuj- szybko zapomną ;)

Wiek podałem wyzej. A co tam mikulka jest spoko. Zapewniam ze jeszcze nie raz spotkacie tu taki nick.

Gość CuteNuty
A może Pani Doktor

Gość gość
mikulka to bardziej nick dla dziewczyny niż chłopaka. Ogarnij się