Zlota RybciaP 0 Napisano Listopad 4, 2008 Mam takie pytankooo mam kamienia w przewodzie moczowym 8.3 mm a przewod 9.1 czy to moze stwarzac problem przy zajsciu w ciaze czy moga byc jakies komplikacie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyki Napisano Listopad 4, 2008 mozesz wysikac kamyk taki co nie jest wiekszy jak 6 milimetrow srednicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlota RybciaP 0 Napisano Listopad 4, 2008 ten kamien musi buy usuniety ale chodzi mi o to jesli przed jego usunieciem zajde w ciaze czy to nie bedzie mialo wplywu na ciaze czy dziecku przez niego nic nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyki Napisano Listopad 4, 2008 a nie mozesz skorzystac z wanny ultradzwiekowej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlota RybciaP 0 Napisano Listopad 4, 2008 a co to jest nie slyszlaam o tym !!! lekasz powiedzial ze moze uda mi sie laserowo usunac a jesli nie to operacyjnie lecz teraz chodzi mi o to czy ten kamien nie zaszkodzi jesli bede w ciazy majac tego kamienia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach