Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten najbrzydszy facet

Po co zakładać profil na portalu randkowym jak i tak dziewczyny mi nie odpisują

Polecane posty

albo jak odpisują to piszą lakonicznie NIE JESTEŚ W MOIM TYPIE :-( Co mają zrobić ci mniej urodziwi ? Na żywo nikt ich nie chce to chociaż tam próbują, a najgorsze jest to, że nawet przeciętne dziewczyny a i takie brzydsze także chcą przystojniaków:-( Miałem profil przez 3 miesiące. Odezwałem sie do kilkudziesięciu dziewczyn - żadna mi nie odpisała pozytywnie :-( Życie jest do dupy :-(

Gość Nie jest problemem Twoja uroda
tylko Twoje nastawienie do życia, Twój tumiwisim, maruderstwo i ogólnie sflaczenie. Mój mąż urodziwy nie jest, ale nigdy mi to nie przeszkadzało, bo to super facet, nic w nim nie ma z lalusia lub pustaka przystojniaka i żelem na kłakach. Jest zaradny, pomocny, potrafi mnie rozbawić, gdy cały świat wali się na głowę. Nie chce mi się tu pisać... ogólnie rusz dupę, zmień nastawienie do samego siebie i świta i przestań być popierdułką męską.

jakbym creama słyszał:O co masz zrobic..? załoz konto na www.odloty.pl tam cie zadna nie odrzuci a co wiecej dostaniesz zaproszenia od nich:D

Gość pretty boobie
Niom ja mam rade. Jak jestes nie urodziwy to musisz byc nadziany. Kazda kobieta sie slini na widok przystojniakow, ale to nie znaczy, ze chca z nimi byc na dluzej. Moj facet jest brzydki, ale zaradn zyciowo i dobry, na poczatku go nie kocham, a teraz po 5 latach bycia razem, oddalabym za niego duzo. Ja czuje sie kochana a on dumny jak paw ,ze ma taka piekna kobiete. Nawetnie oglada sie za innymi, chco dalam mu do zrozumienia, ze sie o to nie obraze. Nie boje sie bo wiem ze lepszej niz ja nie znajdzie, zreszta jego strata by byla.

Dlaczego myslicie, że ja tylko jęczę ? A jak mam się czuć gdy mnie każda dosłownie KAŻDA dziewczyna odrzuca mimo, że jestem pogodny i wesoły ? Łatwo się mówi jak ktoś tego nie przeżywa - takie rady najłatwiej dawać :-o A ja nie wiem co mam robić:-o A z odlotami to sobie daruj koleś :-o

nadziany ???? a ponoć kobiety to nie materialistki wiec jak to jest ? :-p

Gość pretty boobie
no jak przystojaniaka to jeszcze mozna utrzymywac,zeby miec czym karmic oczy, ale brzydala, wez nie zartuj musi byc zaradny

Gość muahahaha.
pozostaje ci juz tylko brać na litość - dodaj swoje zdjęcie do stopki może sie jakaś kafeterianka zlituje oczywiście kasy też nie masz, ani kasy, ani władzy, ani urody, ani rozumu, ani charyzmy, ani jaj .......chłopie jesteś ZEREM

ten najbrzydszy facet jesli nie odloty to pozostaje ci operacja plastyczna... no bo co innego? skoro masz takie doswiadczenia i sytuacja powtarza sie nagminnie...:P

Gość pretty boobie
jakie odloty jak on nie lubi materialistek na pewno, a tam same takie okazy

Gość jemu przeciez wszytsko jedno
wysyłał te oferty hurtem nawet do takich które uważała za brzydkie ten facet to desperat nawet dziwke by "pokochał" - w cudzysłowiu bo tacy kolesie nie są zdolni do żadnych uczuć, po prostu doskwiera mu samotnośc i chce sie pod kogoś podczepić. Jest pełno brzydkich facetów którzy zaliczaja panienki taśmowo, zresztą popatrz na polskich polityków taki Gosiewski, Łyżwiński czy inne oblechy i zonate i dzieciate i jeszcze na boku bzykają problem tkwi w twej psychice

ten najbrzydszy facet ok To pamietaj ze twoje wnetrze emanuje pieknym i wrazliwym charakterem twoja dobroc i spojrzenie na swiat jest czyms co kazda kobieta powinna docenic to w tobie Jestes emocjonalnym romantykiem ktory kupujac kobiecie codziennie piekne bukiety kwiatów zyskasz jej serce i przychylnosc. Wiec nie przejmuj sie wygladem...bo tak naprawde liczy sie tylko dusza,charakter i wrazliwosc ktora wszystkie mankamenty zewnetrznej urody pusci w niepamiec.... czymze jest to twoje piekno to maszkarowatej twojej twarzy... no czym? odpowiedz sobie sam..:P:P:P

no własnie, a co ma zrobić facet, który nie dość, że nie grzeszy urodą to jeszcze słabo zarabia bo ma kiepską pracę, mieszka na wsi i ogólnie jest kiepsko ? ja też chce kochać i być kochanym ale widać nie będzie mi to dane :-(

Gość StrawberryGuava
Chciałabym Cie zobaczyć :D ;-)

no własnie, a co ma zrobić facet, który nie dość, że nie grzeszy urodą to jeszcze słabo zarabia bo ma kiepską pracę, mieszka na wsi i ogólnie jest kiepsko drogi kolego przejawiasz typowe cechy kobiece... nie widze szansy dla ciebie zadnej... proponuje wiecej zali wypisac...:P

Gość Brzydki_Max
ten najbrzydszy facet - Twój problem tkwi nie w Twojej urodzie lecz nastawieniu do życia. ok, pierwsze wrażenie jest ważne, ale jeszcze ważn iejsze jest to, co sobą reprezentujesz. nie narzekaj, bo nie zmienisz tego, czego nie możesz zmienić. zainwestuj troche w siebie. w ciuchy, kosmetyki, fryzjera, edukację, pasję. jest wielu mało urodziwych facetów, a jednak zawsze wokół nich jest wianuszek kobiet. dlaczego? bo tacy faceci potrafią zaimponować czymś kobiecie. bądź zawsze dobrze ubrany, pachnący i elokwentny. zobaczysz, zadziała. poza tym nie rezygnuj z konta na portalu. nigdy nie wiesz, co się stanie jutro, pojutrze. co Ci zależy. miałem podobny problem co i Ty - nie wierzyłem w to, że mogę spodobać się jakiejś kobiecie. ale ktoś kiedyś polecił mi strefę ludzi z wartościami. tam dziewczyny są naprawdę inne - w tym pozytywnym znaczeniu. poznałem Asię, która pokochała takiego brzydala jak ja. Co ona we mnie widzi? ;) Powodzenia!

pozbądź się zdjęcia i pisz do tych które same zdjęcia nie dały będzie większa szansa na gadke ale pewnie i obustronne rozczarowanie że ta osoba bez zdjecia to nie książę/księżniczka