Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile to kosztuje

prowizja w banku

Polecane posty

Gość ile to kosztuje

ile zaplace prowizji w Kredyt Banku za wplate na konto? Bo nie wiem czy mi sie nie bedzie bardziej oplacalo na Poczcie za 2,50;) W PKO jest bardzo driogo, niewiem ile tu. Pewnie, moge isc zapytac... ale oni tak dziwnie patrza - dla nich 4zl to grosiki ;)

nie opłaca Ci sie .Ja tez mam w kredyt banku i nie płace tam nic .Prowizja wynosi 7,50 za wpłate NAWET NA KONT KTORE JEST W TYM BANKU!!! To ewenement bo np ing bank slaski nie pbiera opłaty wogole za wpłate jesli masz konto u nich .Na poczcie zabulisz 2,50 a np w Banku Łackim-niewiem czy u Ciebie taki jest -1,50

Gość makabreska
mozesz to sprawdzic na ich stronie, nie wiem jak to jest z wplata na swoje konto pieniedzy na poczcie (pewnie standardowo do 1000 - 2,5) ale czasem warto sie dowiedziec czy oplata za zaplate za jakiegos rachunku na poczcie nie wynosi 0 (jest kilka takich firm z ktorymi poczta ma umowy podpisane jak nie na 0 zl to na obnizona oplate)

Gość Edek z krainy...
Pierwszy raz słyszę o prowizji w banku w którym ma się konto:o Chyba cie droga kafeteriuszko poniosła wyobraźnia. Ja posiadam konto w kredyt banku i przy wpłatach na konto nie płace nic!!!

ale już przy wpłacie na konto obce w kredyt banku płacisz 7,50 często jest to konto spłat rat właśnie w KB , wpłacasz u nich coby szybciej i lepiej a niestety w okienku dowiesz sie ze pobieraja prowizje i to jaką.... i nie ma znaczenia że to konto w ich banku .

Gość ile to kosztuje
Nie no to nie jest moje konto ;) Akurat mam konto w Kredyt Banku... ale nie wiem jak jest z wlpatami. Zawsze mnie tam sciemniaja, ze niby nic, a potem sie okazuje ze jednak :P Na stronie niby jest 0zl - ale nie wierze im :P Chodzi o wplate na czyjes konto w KB - gotowka. Konto osoby fizycznej (czy jak tam zwal, nie zadna instytucja - 10zl...)

Gość ile to kosztuje
No, czyli 7,50 aha ;) Tak myslalam, ze jednak sciemniaja u nich na stronie ;) To jak w PKO :O dzieki 🖐️