Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraaaa_a

allegro

Polecane posty

Gość klaraaaa_a

czesc słuchajcie chciałabym sprzedac ubranka po mojej córci na allegro, ale kompletnie nie wiem jak te zdjecia umiescic na jakims serwerze zeby potem móc je umiescic na aukcji? Czy ktos wie jak to zrobic? Z góry bardzo dziekuje:)

a wystawiałaś kiedyś cokolwiek?? nie trzeba umieszczać zdjęć na serwerze, żeby umieścić je w aukcji. ale jeśli już bardzo chcesz to skorzystaj z www.imageshack.us

Gość umiesc na fotosiku
i wklej linki- to nie jest skomplikowane :o jeżeli to przerasta twoje możliwości to dodaj po prostu przez allegro :o aż tyle to nie kosztuje...

Gość klaraaaa_a
nie jeszcze nigdy nic nie umieszczalam i nie wiedzialam jak sie za to zabrac:O

Gość makabreska
tak jak przedmowczyni juz pisala (tylko nie wiem po co z takim jadem ;-o ) mozesz dodac zdjecia przez www.imageshack.us lub po prostu jak wystawiasz przedmiot masz tam opcje dodaj zdjecia, tylko musiasz miec odpowiedni jego rozmiar (tam jest napisane jakie sa ograniczenia zeby wogole dodac i zeby nie placic za za duze zdjecie) a wchodzac na wlasciwosci zdjecia lub najezdzajac na nie bez klikania wyjdzie ci jego rozmiar, w razie jakby przekroczylo limit musisz zmniejszyc jego rozmiar, mozesz to zrobic poprzez program, ktory ja mam np. w komputerze "od nowosci" ale mozesz tez sciagnac jakis darmowy program wpisujac w wyszukiwarce po prostu "program do zmniejszania zdjec" jest jeszcze taka opcja ze w opisie aukcji napiszesz ze zdjecia wyslesz na maila zainteresowanych osob pozdrawiam i zycze udanych transakcji :)