Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna mariiia

Moj maz brzydzi sie mojego ciala

Polecane posty

Gość do anna mariia
Autorko no to jak widac to macie dziecko wiec wierze ze sie to wszytsko jakos ulozylo:)GRATULACJE

Gość do anna mariia
Autorko no to jak widac to macie dziecko wiec wierze ze sie to wszytsko jakos ulozylo:)GRATULACJE

Gość a on tak zawsze wyskakuje
przy każdym stosunku czy tylko wtedy kiedy Ty masz dni płodne? Bo może on nie wie, że w ciążę to mozna tylko przez kilka dni w miesiącu zajść...

Gość anna mariiia
Tak, ułożyła nam się rodzina :) Z życiem erotycznym nadal nie ma rewelacji , ale oboje chyba się z tym pogodzilismy. Teraz przy dziecku i tam zmęczenie wygrywa z chęciami, kłotniami, pretensjami itd

Gość smutno mi:(
wsumie cały czas sie boi on nie wierzy w dni plodne i nie plodne mowi że mozna wpasc bo mozna zle policzyc dni ja mu tyle razy tlumaczylam naczym polega kiedy mam dni nie plodne a kiedy tak facet ma poprostu jakas fobie ciazowa i musze sie z tym pogodzic ciekawa tylko jestem jak sie bedzie zachowywal jak juz bede w ciazy ;) wiem ze sie ciezko czyta te moje posty ale pisze w necie z komórki i troszke glupio sie pstryka a im dłuższy post tym wiecej błedów P.S ortografia to nie moja mocna Strona :) fajnie ze mimo niezadowalającego seksu autorka jest z mezczyzna ktorego kocha tworza rodzine;) czyli mozna powiedziec że taki zwiazek moze przetrwac a wszyscy zakladają że nie ;) to mnie trzyma na duchu ;) dziekuje wszystkim za pomoc ;) bede zagladac na forum moze też kiedyś bede mogla pomoc doradzić ;) pozdrawiam ;) wszystkim zycze jak najlepszego porozumienia w łóżku ;D