Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinusek87

Jak ja odzyskac?

Polecane posty

Gość Marcinusek87
A poza tym bylem dla niej bardzo dobry. Staralem sie organizowac randki tak by byly bardzo ciekawe, zapraszalem na koncerty, do kina. Fundowalem jej drogie kolacje, robilem drogie prezenty.

Gość ejtam
nie chromol, nie zmieniaj się dla kogoś, tylko dla siebie... ajuż z tym piciem, to idiotyzm, nie przestaje się pić dla kogoś, tylko dla samego siebie... czas dorosnąć chłopczyku

Gość ejtam
i chyba wymyśliłeś ten temat i zabrakło talentu na poprowadzenie go, jesteś monotematyczny, szblonowy i nudny jak fali z olejem i ja spadam... bo dość już mam ziewania

Chłopie, nie bądź ciota, tylko facet. Ta Twoja panna to chyba jakaś księżniczka z tego co piszesz. Z takich powodów robić sceny? Jasne, zrobiłeś źle bo nie dotrzymałeś obietnicy, ale to jeszcze nie powód żebyś się teraz przez nią płaszczył. A już totalnie rozwaliło mnie to co któraś wyżej napisała, że masz jej rodziców przepraszać. Masakra :) Moja rada - zadzwoń do dziewczyny, powiedz, że głupio Ci z tego powodu, że stało się i się nie odstanie, że przepraszasz i tyle. Potem milkniesz i czekasz na jej odzew. A gwarantuję Ci, że jak z tydzień pomilczysz to sama się odezwie. I kurde nie obiecuj niczego kobiecie, bo potem będziesz miał problemy.

A z tym wysyłaniem smsów to już przeginasz. Nie pogrążaj się jeszcze bardziej.

Gość ja ci powiemm
chcialam ci pomoc, ale z tego co ty wypisujesz, plus to ,, A poza tym bylem dla niej bardzo dobry. Staralem sie organizowac randki tak by byly bardzo ciekawe, zapraszalem na koncerty, do kina. Fundowalem jej drogie kolacje, robilem drogie prezenty. " juz mi sie odwidzialo:O

Gość gość
Po porzuceniu przez dziewczynę nie wiedziałem kompletnie co mam ze sobą zrobić. Wszystko mi ją przypominało. Co chwile miałem ochotę do niej napisać. Najgorsze było to że nie byłem w stanie zaangażować się w żadną inną relację, bo cały czas ją kochałem. Będąc już na skraju załamania trafiłem na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałem się na rytuał. Pomógł. Ukochana powróciła czyniąc mnie ponownie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.