Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloporterka dnia niezwykłego

jakie dodatki do fioletowego płaszcza ????? pomocy

Polecane posty

mam dwa plaszcze ktore nosze na zmiane : fioletowy i butelkowa zielen. chce kupic czapke i szalik, ale zastanawiam sie w jakim kolorze??? nie chce wygladac za fioletowo badz za zielono. jaka kolorystyke proponujecie ??? pomozcie.

Miodowe :) Nie taka chamska żółć, tylko ciepły kolor jak to mówią musztardowy.

fajny pomysł:)

Gość a jak jestem blondynką
to jaki kolor do śliwkowego płaszcza? bo musztardowy jakoś nie bardzo chyba...

Gość blackcat
Czarne - pasuje do wszystkiego i nie bedziesz wyglądać jak ozdoba choinkowa :o

tez myslalam o czerni ale jestem brunetką i chyba za ciemno bym wygladala. naprawde te dodatki to spory problem dla mnie.

wszystko zalezy chyba od odcienia. Ja mam płaszcz ciemnofioletowy, i czarne dodatki wyglądałyby buro. To już lepiej popiel chyba. Miodowy nie musi wyglądać pstrokato, to odcień takiej, ciemnej, ciepłej żółci i nie czuje się jak choinka. W każdym razie popiel też wygląda do wszystkiego dobrze :)

Gość ja tez mam ten problem
mam plaszczyk sliwkowy (nie taki typowy fiolet) i myslalam np o takim morskim szaliczku... nie chce czarnego czy szarego. co myslicie??? widuje taki wlasnie zestawienia, tylko nie wiem czy akurat placzszyk i szaliczek...

Gość afsghtdhgdhdgfh
A czy te dodatki to mają pasować i do fioletowego i do zielonego płaszcza? Czy tylko do fioletu? Jeśli do fioletu to myślę, że pasowały by dodatki w kolorze różowym, ale nie takim mocnym, tylko delikatnym takim różowo-fioletowym. Może jakieś szarości, popielate kolory, albo brązy, chociaż może być też czerń. To też zależy jakie nosisz torebki i buty, czy w jednym kolorze np. brązowe buty+ brązową torebkę, to wtedy śmiało możesz do fioletowego płaszcza nosić i brązową czapkę, szalik, rękawiczki itd. Do zielonego brązy też śmiało pasują, może nawet rudości, różne odcienie miodowe, musztardowe, jak ktoś podpowiedział,niektóre żółcie, beże też bardzo ładnie by wyglądały moim zdaniem.