Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jacek....

moja dziewczyna ma 26 lat i jest dziewica? powinieniem sie cieszyc czy nie?

Polecane posty

Gość facet jacek....

jest cholernie atrakcyjan podoba sie kazdego wysoka szczupla blondynka piekna twarz mila sympatyczna ladny usmiech troche ciezko mi to pojac

Gość Marcinusek87
Ciesz sie. Moja tez byla dziewica a ja tak to schrzanilem

to ją rozdziewiczysz i po kłopocie o...żartuje ja nie mogę czego to tak trudno pojąć??? może ona z tych co nie z byle kim i nie byle gdzie uwierz te ładne i atrakcyjne też tak mają :D

Gość hyyhuhuhuh
Bezedury Nie spodziewałbym się na twoim miejscu fajnego seksu toz to powod do zerwania!

Gość moje zdanie jest takie
Bez sensu. Skoro Ci to przeszkadza to znaczy, że nie potrzebujesz pięknej, dobrej i szanującej się dziewczyny tylko ku..y która nie jednemu brudasowi dała i będzie Cie zdradzać, wykorzystywać i okłamywać. Albo po prostu jesteś głupi i dałeś sobie narzucić opinie z tego forum (bo przecież wiadomo, że jak do 26roku życia jest się dziewicą to całe życie stracone i już się tylko powiesić można)

Gość lady marie claire
moja kolezanka jeszcze rok temu byla dziewica...miala wtedy 25lat..i dlatego,bo zakochala sie w gosciu, ktory postanowil pojsc do seminarium i ona nie potrafila o nim zapomniec. ponad rok temu poznala fajnego chlopaka,zakochala sie..sa razem:)

Głupoty gadacie, a własciwie piszecie Ja jestem bardzo atrakcyjną kobietą-młodą i do 25 roku zycia byłam dziewicą dopóki nie spotkałam tego jednego, a seks, cóż mój facet wziąz błaga o jeszcze, wieć wiek nie dra roli Tylko sie powinieneś z tego cieszyć i lepiej tego nie zmarnuj

Głupoty gadacie, a własciwie piszecie Ja jestem bardzo atrakcyjną kobietą-młodą i do 25 roku zycia byłam dziewicą dopóki nie spotkałam tego jednego, a seks, cóż mój facet wziąz błaga o jeszcze, wieć wiek nie dra roli Tylko sie powinieneś z tego cieszyć i lepiej tego nie zmarnuj

Gość retorycznepytania
CIESZYĆ. ;]

Gość Destination28
Ja nie wiem dlaczego masz problem. Pewnie, ze cieszyć, bo trafiłeś na kobietę, jakich dzisiaj mało. Skoro jest piękna, to znaczy że mogłaby miec niejednego, a nie chciala. To znaczy że sie sznuje i nie oddaje sie każdemu kto okaże jej choc troche czułosci. Docen to, co masz. To kobieta która sie szanuje.

Gość gosietta
ciesz sie bo coś wspaniałego trafić na dziewice a co w tych czasach jest zadkoscia.

dla wiekszosci jest dziwne jak ladna dziewczyna moze sie nie pieprzyc z kims kto jej okazuje zainteresowanie..a co to ona musi isc do lozka z kims komu sie podoba? a moze jej sie nikt nie podoval co w tym zadziwiajacego???????

gosia-sokalska, wyobraź sobie, że jest to dośc dziwne, że 26 letani kobieta nie spotkała na swojej drodze ani razu nikogo, kto zainteresowałby ją na tyle, by się do niego zblizyć, z kim nawiązałaby relacje takie, jak nawiązuje w naturalny sposób kobieta z mężczyzną, żeby nie napisać kto byłby GODZIEN (:P ) tego, żeby móc ją dotknąć nie chodzi o rżnięcie sie z kim popadnie, ale o zwykłe, naturalne relacje z płcią przeciwną, które, choć oczywiście kształtowane indywidualnie, u zdrowych ludzi mieszczą się w pewnych standardach, granicach. Przekroczenie ich nie jest oczywiście wyznacznikiem tego, że jest sie nieormalnym, ale na pewno jakies tam sfery są zachwiane, bo nie funkconują tak jak należy. Jakie??? - to już wyjdzie w praniu, na bank wyjdzie :) I tego akurat jestem pewna :)

Gość a ja mam.......
25 lat i tez jestem dzieiwcica czyt wasze wypowiedzi wnioskuje ze ze mna cos nie tak i nie bede jzu miala super seksu bo wczesniej tego nie zrobilam???? to co mi pzoostalo powiesic sie????

oczywiście duzo tez zalezy od tego, jaka jest dziewczyna. Są typy urody, którym naprawde cieżko nawiązac kontaktyz płcią przeciwną, stąd te relacje są inne - rzadsze, o innym charakterze itp. Wiele w ich zyciu dzieje się niezależnie od nich lub po prostu nie tak, jak by chciały. I tutaj nalezy spojrzec na ten problem troche inaczej Ale dziewczyna, która nie ma jakichś większych problemów, jeśli jest normlaną, zdrową kobietą mającą odpowiednie kontakty z otoczeniem, do wieku 26 lat zazwyczaj ma wiele okazji, by poznac różnorodnych ludzi, mężczyzn. Ona buduje swój świat, przemyślenia, światopogląd na swoich doświadczeniach również z facetami, które nie mogą być w tym wieku "czystą niezapisaną kartą", bo po prostu nie jest to naturalne. Nie jest normalne, że dorosła, dojrzała kobieta ma doświadczenia jak 15 - letnia dziewczynka, tak samo zresztą odwrotnie - nie jest dobrze, kiedy 15-latak ma doświadczenia 25 - latki. To taka jest kolej rzeczy. I bez względu na to, jakie ideologie będziemy pod tę sytuację podpinać, jak pięknych słów o cnocie, czystśości, szacunku dla samej siebie itp. użyjemy nie zmieni to faktu, że jest to co najmniej zastanawiające :) a tak na marginesie - Jeśli szacunek dla samej siebie u kobiety zmiania się w niezdrowy rytuał , to nie wróży nic dobrago facetowi

narazie sie tym ciesz, a jak Ci bedzie z nią zle w łóżku to wtedy bedziesz sie martwił.

Gość kiepski seks bedzie na poczatk
i to jest fakt. bedziesz jej nauczycielem

Gość kiz.88
sprawdź lepiej bo może jak się do niej dobierasz ma zawsze na sobie rajstopy :))

klaudka nie pisz już tych bzdur - co próbujesz tutaj wszystkim wmówić?? , że piękna (albo całkiem przeciętna) dziewczyna, która mając 25 lat i wiele okazji do puszczanie się , jeszcze tego nie zrobiła bo czeka na odpowiedniego , odpowiedzialnego faceta jest nienormalna i trzeba ją leczyć bo zapewne ma jakieś zaburzenia?? To chcesz nam wmówić?? HAHAHA Ty pewnie masz już niezły przebieg - rozumiem że normalne i godne zainteresowania są te "gościnne" w kroku - schowaj się ze swoimi pseudopsychologicznymi tekstami zakamuflowana lafiryndo

Gość niunia a ty jestes wulgarna
niby taka wielce swieta!! ja zgadzam sie ze to dziwne ze kobieta w wieku 26 lat jest w miejscu 15 latki to zastanawiajace, nie nienormalne! albo jest fanatyczka religijna, albo nigdy nie stworzyla bliskiej relacji z facetem, nie zakochala sie w zadnym i zaden w niej sie nie zakochal??? hmmm zastanawiajace.. najprosciej byloby ja zapytac jak to sie stalo..

Gość sabrineczka
śmieszni jestescie....zaraz uważac ze to nienormalne albo conajmniej byc "w tym wieku dziewicą" kazdy jest wolnym człowiekiem i dokonuje własnych wyborów. najlepiej spalcie je wszystkie na stosie...

Gość cristabell
uciekaj!!

moim zdaniem autor tematu chyba nie jest zakochany w swojej dziewczynie skoro zadaje tak absurdalne pytanie. moze jak sie zakocha to wtedy uswiadomi sobie jaka wartośc niesie fakt dziewictwa tej dziewczyny. a z własnego doswiadczenia powiem tyle: wolałbym miec kłode w łózku i beznadziejny seks ale miec \"porządna\" i szanująca sie dziewczyne dla ktorej byłbym pierwszym partnerem. co z tego ze teraz kocham sie kiedy chce i jak chce skoro moja dziewczyna kurwila sie juz w wieku 15 lat...

Gość facet jacek....
Nie wiem czy powinienem się cieszyc bo sam jestem prawiczkiem i jak dotąd byłem pryszczatym onanistą gawędziarzem mitomanem i sytuacja mnie przerasta lekkko. Dobra na razię idę do kuchni bo czas na moje codzienne poranne zabawy z ogórkiem w odbycie 🖐️

hmmm...ale masz facet problemy! a tak serio teraz powiem ani sie cieszyac jakos strasznie ani plakac jej wybor...albo to zaakceptujesz albo nie i ja zostawisz.. szczereze 26 lat to juz troche jest ale jak widac sa i takie dziewczyny i to nic nienormalnego! 🖐️

aha i zapomnialam mam juz dosyc tych glupich topikow mam 21 lat, 23lat. 25lat 30lat kurwa mac 40 lat jestem dziewica/prawiczek ??????? kogo to obchodzi????????? jakies glupie problemy chcesz to badz nie to idz i zrob to jak chcesz co nas obchodzi czyjes dziewictwo czy kureswto twoje zycie twoje cialo twoja sprawa! ps. ludzie maja gorsze problemy niz brak seksu w jakims tam wieku!

Gość Do Figo Fago i Prawiczek i .
Sluchajcie chlopcy, ja nie wiem skad u was przekonanie ze jak kobieta w wieku dwudziestu paru lat nie jest dziewica to znaczy ze sie kurwila??!! ja mam 26 lat, jestem męzatka ale w wieku 19 lat poznalam moja pierwsza wielka milosc,bylismy razem ze soba 3 lata, bylam pewna ze bedziemy razem zawsze i z nim mialam pierwszy, raz niestety rozpadlo sie, zdradzil mnie! pozniej mialam innego faceta z ktorym bylam 2 lata i tez go kochalam i on mnie, tez byl seks... potem poznalalm mojego meza i on byl moim 3!!!!!! ja uwazam moje zycie od 19 roku zycia za normalne, kobiety ktora byla w roznych zwiazkach i fakt uprawiala seks no i co??? to znaczy ze sie kurwilam??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? bo ja uwazam ze NIE! ja zylam a wy macie chyba jakies kompleksy, ciekawe czy twoja dziewczyna Figo wie ze myslisz o niej w ten sposob ze sie kurwila!!!!????????

widzisz głupia pizdo problem twoj polega na tym ze gowno o mnie i o niej wiesz a sie wypowiadasz! i zdziwisz sie, tak wie ze sie kurwila, sama zdaje sobie z tego sprawe! bo uprawianie seksu z kims kogo sie nie kocha czy zna 3h to juz jest kurestwo! a poza tym naucz sie czytac ze zrozumieniem! bo ja nie uogolniłem ze wszytskie dziewczyny ktore wspołzyły to kurwy. opisałem tylko swoj przypadek. oraz to co ja bym chcia ł- wolał.