Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jacek....

moja dziewczyna ma 26 lat i jest dziewica? powinieniem sie cieszyc czy nie?

Polecane posty

do kogoś kto pisał coś o mojej rzekomej świętości - nie wiem o co chodzi, nigdy niegdzie nie pisałam jakobym miała być świętą, ewentualnie , że jestem dziewicą ( bez zaburzeń psychicznych o dziwo :) ) - no chyba , że utożsamisz dziewictwo z świętością .....

ja pierdziele dziewica nie dziewica będziecie to roztrząsać do usranej śmierci?

nie chodzi mi o świętość, bo to brzmi jakby to mówiła bigotka. Tylko chodzi mi o, to że w dzisiejszych czasach pomija się symbol białej sukni. Dla mnie jest to ważne, jest to jeden z elementów moich zasad. Ach.... nie chce mi sie gadać juz na ten temat, pewnie autor tego tematu już dawno przestał to czytać.

niuniaaa, zacytuję Ciebie i mnie, żeby Ci udowodnic, że jeśli ktoś tutaj jest ograniczony i czyta tylko to, co chce przeczytać, a nie to, co jest napisane, to jesteś tylko Ty :D Twoje słowa: \"klaudka ...ale jak ktoś tak jak ty wypisuje,że jak dziewczyna ma 25 lat i z nkim nie uprawiała seksu to jest jakaś nienormalna ...\" i moje wczesniejsze słowa, powtarzane kilkakrotnie: \"... Przekroczenie ich nie jest oczywiście wyznacznikiem tego, że jest sie nienormalnym\" oraz \"nie chodzi o to, że taka kobieta jest nienormalna (wczesniej juz to zaznaczyłam), ale o to, że popadanie w skrajnosci ...\" więc jeśli Ty nie potrafisz przeczytać i pojąć tak prostego komunikatu, to co dopiero zrozumieć całą resztę pisanych przez mnie rzeczy. Wybacz, ale to, co piszesz wręcz wyklucza się z tym, co ja napisałam, więc nie mam z Tobą o czym dyskutowac, bo reprezentujesz niereformowany typ ludzi, którzy mają klapiki na oczach, żeby nie napisac czegoś więcej (bez obrazy)

oj klaudka kochanie nie ekscytuj się już tak i nie analizuj, ja swoje poprzednie zdanie podtrzymuje ... i nie wałkuj już tego bo jak pisałam wcześniej najlepiej będzie jak każdy z was się władnym tyłkiem zajmie ;) Finito

Gość cristabell
figo fago--- no skoro kobietach interesuje cię tylko uroda i od niedawna dziewictwo to gratuluję i zapewniam cię,że nie każdy facet ma obsesję na punkcie seksualnej przeszłości partnerki. ja sie spotkałam z czymś takim tylko raz. nie wiem dlaczego na kafe pełno takich facetów. to nie jest normalne!! jak facet jest dojrzały i pewny siebie, to ma to w dupie, bo nie boi sie porównania z innymi i wie ,że jak kobieta wybiera żeby z nim być to dlatego,że pragnie właśnie jego, a nie dlatego,że był \pierwszym jaki sie nawinął

"oj klaudka kochanie nie ekscytuj się już tak i nie analizuj" nunia, nie trzeba nic analizowac, żeby dostrzec, że ja pisze "nie jest nienormalna", a Ty wciąż, aż do znudzenia do mnie kierujesz słowa "bo Ty piszesz, ze jest nienormalna", jakbyś była na poziomie dziecka z pierwszej klasy, które jeszcze literki składa, więc sie nie skupia na treści :D Twój brak logicznego myslenia aż razi w oczy żenujące

klaudka wypowiedziałaś się już?? Co ty tak tu przeżywasz? KarJerę na tym durnym topicu robisz ?? Tak te dywagacje na temat dziewic i dziewicopodobnych są idiotyczne, jałowa dyskusja i tyle (nie odnosze się tylko do ciebie w tym momencie), co nie zmienia faktu , że napisałaś (o dziewictwie dziewczyny autora): "dla mnie zastanawiające i podejrzane. Naturalne to nie jest" - gwoli ścisłości :)

niunia, "nienaturalne i podejrzane" to nie nienormlane - widzę, że synonimami tez masz niemały problem :D No ale ok., trudno, zdarza się :) a co do tego, że nagle stwierdziłas, że dyskusja jest jałowa - no nie dziwię sie, bo gdybym się tak błaźniła jak Ty, też starałabym sie zawrócic wszytko na inny tor dla niepoznaki :P a co do owej "jałowosci" - jeśli tak uważasz, to nie wchodz tu i nie zabieraj głosu. Nikt Cię nie zmusza do tego i Cię o to nie prosi. Kafeteria na tym polega i gdybyś trochę pomyślała, to wiedziałabys, że nie chodzi o to, żeby tutaj odkrywac "nowe prawdy", ale po prostu podyskutować, trochę się tym pobawić, wymienić poglądy. W takim sensie ta dyskusja jałowa nie jest, tylko Ty jesteś niezbyt lotna :)

klaudka strasznie się czepiasz, ja mam taki podląd na ten temat ty inny i tyle , napisałaś że dziewictwo w tym wieku jest nienaturalne ok, ja twierdzę że jest naturalne i normalne dla niepuszczalskich panienek - co do wypowiadania się na forum - owszem, nikt mnie nie zmusza i nie prosi - i nikt mi też nie zabroni - ja właśnie "wymieniam poglądy" - nie śmieć już tutaj więcej i skoro uważasz , że jestem "niezbyt lotna" to po co się tak starasz- nie zniżaj się do mojego poziomu i nie odpisuj mi -proste - :) zapewne nikt tu nie ma ochoty czytać naszej prywatnej dyskusji - naszą dyskusję uważam za zakończoną tak więc nie wysilaj się już :P - pozdro

Odnoszę wrażenie, że co niektórzy są tutaj najbardziej poważni w życiu... Ludzie! Ja rozumiem, że dziewictwo budzi dzisiaj kontrowersje, zwłaszcza, że prawdziwych dziewic jest deficyt, ale - na Boga! - to nie średniowiecze. Jak ktoś chce - niech się kurwi, kocha z miłości albo bez, albo nawet do końca życia będzie dziewicą/prawiczkiem.* Ta dyskusja nie ma sensu, świata nie zmienicie, a błony od tego komuś nie przybędzie bądź ubędzie przez polemizowanie na ten temat. Takie moje zdanie. :)) * - niepotrzebne skreślić. :D:D

ale ja się nie czepiam twojego poglądu (choć delikatnie mówiąc faktycznie jest absurdalny), ale tego, że nie umiesz czytac ze zrozumieniem :D A co do poziomu - spokojnie, cały czas "rozmawiam" z Tobą z mojego poziomu, nie musze się zniżać, żeby wymieniac z Tobą myśli (jesli tak już się o to martwisz) a co do kończenia dyskusji - jeśli uznajesz za skończoną, to skończ, a pozwól, że ja to zrobię wtedy, kiedy sama uznam za stosowne, Pani dyktator :P

ehh klaudka - i ja niby "niezbyt lotna" a ty takiego fajnego joke o fance nie zakminiłaś- ;) - bierzesz wszystko zbyt na serio

niuniaaa, zakumałam, tylko był kiepski i delikatnie mówiąc średnio mnie rozbawił, więc odpowiedziałam również żartem, którego nie zakumałaś TYy :D :D :D

oczywiście malo wyszukanym (przyznaję ;) ) z racji tego, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. W trosce o Ciebie, rzecz jasna, staram się nie komplikować przekazu :D

klaudka przestań się o mnie troszczyć i najlepiej nic już do mnie nie pisz ( no chyba , że bardzo chcesz) - ja już kochanie musze lecieć bo mam jeszcze jakieś życie osobiste poza tym forum ( ty pewnie nie masz , inaczej byś się tak nie podniecała klikaniem ze mną;) )- miłego wieczorku życzę :) i pamiętaj :JESTEŚ MOJOM FANKOM ;)

mergajte - lepiej do niej nic nie pisz bo się nie odczepi ta "intelektualna żyleta" niuniaaaa, nie, ja tylko Ciebie tak "uwielbiam" :D

Gość
Jak czytam posty prawiczka to zaczynam dziękować w myślach własnym rodzicom za to, że nie skończyłem jak on. Mama cię nie kochała, że wyżywasz się na kobietach? To ich wina, że masz kompleksy? A może koleżanka w przedszkolu zabrała Ci zabawkę i na odchodne powiedziała, że jesteś \"gópi\" że budzisz się w nocy z krzykiem? Zamiast podejść i porozmawiać o przysłowiowej d*pie Maryni to Ty wolisz się gapić na nie jak jakiś zbok. Jeszcze dorobiłeś sobie tę śmiechu wartą ideologię. Mam nadzieję, że jakiś gang niewyżytych, ekstremalnych kobiecych pasztetów wejdzie Ci na chatę, przywiąże do kaloryfera i przerobi na Tobie wszelkie erotyczne gadżety. Wtedy zmienisz sobie nick i przestaniesz pie*dolić takie farmazony, że przepona nie wyrabia. Załóż stronę internetową i opisuj tam swoje przeżycia Jak to zaliczasz dziewczyny... we własnej głowie. Zrób porządek z własną psychiką albo dalej wypominaj dziewczynom, że jakim to prawem one decydują co robią i z kim?

Dr Gangrena... Ja się nie kłócę, on ma swoje - zawiłe, ale jednak - poglądy, to też jest człowiek i ma prawo do ich wyrażania tak, jak my. Jeśli nie obraża i nie używa wulgaryzmów. Niech sobie pisze, ja go tam nie rozumiem, próbowałam mu przetłumaczyć to samo co Ty, ale nie w tak szczery sposób. Z pozdrowieniami i bez urazy. :)

Ja już nic nie chcę - napisałam wyraźnie - PRÓBOWAŁAM (forma czasu przeszłego niedokonanego) Ci przetłumaczyć. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. I nic. Ja już temat zakończyłam. Mam swoje zdanie na ten temat i już je wyraziłam.

Gość haily james
mam 22 lata i tez jestem dziewica...i nie czuje sie z tego powodu ani lepsza ani gorsza ,sama decyduje o własnym zyciu i nikt nie bedzie mi mowil z tego powodu ze jestem nienormalna, chora czy głupia, mi to nie przeszkadza, przyjdzie i na mnie czas we WLASCIWYM MOMENCIE bo to zadna sztuka puscic sie byle gdzie i z kim aby miec to za soba

Zachowam klasę i nie będę do tego wracać. Nie tylko ja wówczas próbowałam, zauważ. Twoje poglądy były przeciwko moim i jeszcze kilku innych osób, które myślały podobnie. Do błędu się przyznaję, masz prawo pisać co chcesz, jeśli mnie nie urazisz. Masz do tego takie samo prawo, co mi tam.

Dziewice-sa jeszcze takie w wieku 26???????????????????????????????????