Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_i_ja

Nasza-klasa realne zagrożenie?

Polecane posty

Gość ona_i_ja

Mój mąż bardzo pilnuje, żebym nie widziała z kim i o czym pisze na Naszej-klasie. Oststnio jak go poprosiłam, żeby mi pokazał z kim tak namiętnie pisze (siedział cały wieczór na NK) to odmówił. Powiedział, że nie da się kontrolować. Zastanawiam się, czy jakaś koleżanka z dawnych lat nie wkracza w jego (i nasze) życie :(

Gość ptysia87
w balon cie robi i tyle

Gość Hmm-mmmmmmmmmmmmmm
Sciagnij jakis programik szpiega, ktory wykryje dane logowania i sprawdz. Z drugiej strony, moze jednak nie warto robic dramatu - kazdy ma prawo do jakichs malych sekretow, co wcale nie oznacza,ze maz Cie od razu zdradza!

co mozna robic caly wieczor na NK??????????? :O chwilke to rozumiem, zajrzec co nowego, ale cały wieczor..........

Gość ejtam
gdy dziś , jutro wskoczy na NK, to wypindrz się i bez słowa wyjdz z domu. Jeżeli nie masz koleżanki, matki, brata to posiedź na dworcu :D, długo, długo. Wracając kup sobie małą czerwoną różyczkę, tak mimochodem wstaw ją do wazonika w kuchni, albo przy ulubionym fotelu, takim Twoim miejscu. Jeżeli zapyta gdzieś Ty była, to, że spotkałaś się z bardzo dawno nie widzianą przyjaciółką, ale nie patrz mu w oczy mówiąc, że przyjaciółka. Jeżeli nie okaże zainteresowania... to dupa blada, romans rozkwitł... was już nie ma...

jak to co można robić cały wieczór? :-P tam jest opcja wysyłania prezentów :classic_cool: zakładam fikcyjne konta i wysyłam sobie prezenty :classic_cool: potem chwale sie znajomym tymi prezentami :classic_cool: klaszcze przy tym w łapki i podśpiewuje moje ulubione pieśni................dobry Jezu, a nasz Panie, daj mu wieczne spoczywanie......:classic_cool:

Gość ejtam
aaaaaaaaaaa i jeszcze walcz o dostęp do kompa, nawet jeżeli tego nie lubisz, otwieraj różne strony, a gdy wejdzie to szybko coś zamykaj i czyść historię, bo będzie wiedział, że oglądałaś tylko modę lub plotki o "gwiazdach"

Gość atsyrde
mnie juz to wali z kim gada moj na nk , gdy wchodze do pokoju to palant wylancza przegladarke ... oprocz tego totalny brak zaiointeresowania mna i dzieckiem i tak to sie konczy -niedlugo rozwod

Gość koleżanka z naszej klasy
To straszne, Twoje małżeństwo jest już skończone, on na 100% Cie zdradza. To już koniec, pogódź się z tym i jak najszybciej wystąp o rozwód.

Gość całkowicie czarny kot
jesli cię to niepokoi - postaraj się sprawdzić jego konto na Nk warto wiedziec na czym się stoi i z kim przebywa

Gość wszechwiedzacy__czesio
LLUUUUUUDZZZZZZIIIEEEEE. naszaklasa to jest tylko narzedzie a nie pryczyna. rownie dobrze moglo to byc gg, skyoe albo inny shit

Gość Hmm-mmmmmmmmmmmmmm
mózina - hmm moze 30-latka napisala to pompatycznie, ale racji troche ma - o zwiazek trzeba dbac, "zaobraczkowanie" niczego nie gwarantuje. To,ze zmiany po latach niekoniecznie bywaja na lepsze mialam okazje przekonac sie niedawno na przykladzie moich znajomych - rozwod po 20 latach - oboje w nowych zwiazkach, tylko,ze oboje niekoniecznie szczesliwi...

Gość Hmm-mmmmmmmmmmmmmm
I zzgadzam sie z Czesiem - to nie musi byc nasza klasa, tylko inne forum, gg, skype ...

\'wszechwiedzacy\' (w co watpie..) tak. tylko ze nie wyszukasz sexy laski z LO na gg :O bo co wpiszesz \'MARTA\' ? i ile Ci ich wyskoczy? 10tys? skype\'a moze nie ma. a na naszej klasie masz podane imie, nazwisko i inne dane. wiec jesli mowisz o tym ze mozna POZNIEJ przez gg sobie pogadac po spotkaniu na NK to kej. ale od razu to watpie. NK to przeklenstwo. i szansa na romans dla slabych ludzi :D

rownie dobrze moze ja spotkac na ulicy i umowic sie na kawke. skoro przez nasza-klase potrafi to bez niej rowniez. to wina jego i jego zwiazku

Mesmerized, a musi to być laska z L.O.? Poza tym... chcesz być z kimś, kto jest z Tobą tylko dlatego, że nie miał pomysłu jak odnaleźć miłości z czasów licealnych, czy z kimś, kto chce być z Tobą, bo Cię kocha...? Tak na marginesie, mój ex zdradził mnie za pomocą NK :D

Gość Hmm-mmmmmmmmmmmmmm
mesmerized - rownie dobrze mozesz spotkac kogos na ulicy.... Zawsze zostaje jakis sentyment w stosunku do "bylego", "bylej". Jedni odbiora takie spotkanie jako "mile spotkanie po latach" i wroca do domu do partnera obecnego, w innych odezwa sie wspomnienia....

Gość Hmm-mmmmmmmmmmmmmm
wszechwiedzacy__czesio - upsss czyzby odnalazla brata - te zgodne opinie...hehe

ale to nie wina nk tylko tego kolesia. pozniej to wymowka, ze to ie wina naszego malzenstwa tylko tego narzedzia szatana. rownie dobrze mogla byc wina pralki bo za ladnie wyprala koszule i maz spodobal sie kobiecie na ulicy. taki zwiazek ktory sie rozpada przez naszaklase to najczesciej juz wczesniej byly do tego podstawy

pewnie myslimy na tyle trzezwo, ze sie zgadamy w tym tym temacie. bo wystarczy odlozyc inne sprawy na bok aby dotrzec do sedna

Gość Relaks z kafeterią
NK super sprawa :) Taka baza danych :) NK to taka "Pani Plotkara"...o wszystkich idzie się wszystkiego dowiedzieć nie wychodząc z własnego domu. Można pooglądać co u ludzi sie dzieje, kto z kim się chajtnął, komu się urodził bobasek, ile kto dzieci ma, jak kto spędził wakacje, kto jaką ma brykę, ludzie nawet dawaja zdjęcia na tle swoich domów tak ze latwo idzie zlokalizowac gdzie się mieszka :) albo w swoich domach i idzie sobie poogladać jak sie komu powodzi. A do tego ładnie można poogladać kto jaka szkołę skończył, kto się z kim przyjaźni. Dla mnie czysta głupota i naiwność. Jak to było?...."złodziej nie śpi"...a ludzie są zawistni z natury ...

z tym sie zgadzam. ludzie daja wszystkie swoje dane na nk dzieki czemu mozna o nich wiedziec prawie wszystko. tyle, ze to wina tych ludzi, ze dali swoj nr konta i pin, a nie uzadzenia, ze zadalo pytanie czy moze to udostepnic. bedzie coraz wiecej serwisow, coraz bardziej ingerujacych w zycie. trzeba sie nauczyc zachowywac swoja prywatnosc