Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_i_ja

Nasza-klasa realne zagrożenie?

Polecane posty

Gość hakunamamamatatatta
nienawidze naszej srasy!!!!!!!!!!

Gość a co powiecie na to
po oficjalnej rozmowie w sprawie pracy, zostałam zagadnięta przez osobę prowadzącą tą rozmowę "dlaczego nie można mnie znaleźć na NK?" odpowiedziałam, ze cenię sobie swoją prywatność, ale wyraźnie czułam podtekst- że niby mam coś do ukrycia- to nie było częścią oficjalnej rozmowy- podkreślam- ale mimo wszystko poczułam się urażona.... ... myślicie, że to ok, ze pracodawcy sprawdzają profile swoich przyszłych pracowników?

Gość Relaks z kafeterią
Jeszcze smieszy mnie podawanie swojego nr telefonu, maila a takze gg i skype! Ludzie przeciez w ten sposob idzie Was latwo zlokalizowac!

Gość assiiikkkk
ale niektorym o to wlasnie chodzi :O Po co te zdjecia lasek wypindrowanych na portalu :O przeciez to nie jakis portal randkowy a tak to co poniektorzy traktuja :O ja sama zrobilam awanture facetowi co za panienki ma wsrod znajomych nie zycze sobie i juz. Prywatnosc prywatnoscia ale zamykanie i ukrywanie przed Toba z kim rozmawia itd nie wrozy nic dobrego:O

przeciez to nie jakis portal randkowy a tak to co poniektorzy traktuja ja sama zrobilam awanture facetowi co za panienki ma wsrod znajomych nie zycze sobie i juz. wiekszosc kobiet własnie traktuje ten portal jako potencjalne narzedzie do zwerbowania sobie faceta...

Gość kocicaaa
ja swojego też opiepszyłam,że ma w znajomych jakieś wypindrowane i wypudrowane lale.. po jakimś miesiącu zobaczyłam przez niego dodany komentarz do jednej z nich "mmmm..śliczne zdjęcie :)) " :( żal

ja swojego też opiepszyłam,że ma w znajomych jakieś wypindrowane i wypudrowane lale.. po jakimś miesiącu zobaczyłam przez niego dodany komentarz do jednej z nich "mmmm..śliczne zdjęcie " i co w zwiazku z tym...???

Gość assiiikkkk
Ty Niedzwiadek o co sie czepiasz ???:P

Gość kocicaaa
to że przylizuje do innej a mnie olewa...:( facet powinien być wierny chyba 1 kobiecie a nie..

Gość Relaks z kafeterią
NK robie sie powoli portalem randkowym. Niektóre dziewczynki na zdjeciach prawie, że nagie, w prowokujących pozach. A do tego te usteczka wyciagniete do przodu. Na fotka.pl dziewczyny robia juz te miny, na NK tez dziewczyny juz takie zdjecia dawaja. zenada.

to że przylizuje do innej a mnie olewa... facet powinien być wierny chyba 1 kobiecie a nie.. kobiecie tak ..ale nie nastolatce ktora stroi fochy za dodany miły komentarz przez jej faceta jakiejs kolezance pod fotka..

Gość assiiikkkk
Rozumiem kolezanki ze szkoly ale nie jakies panny z innych miast. Powiedzialam ze nie bede tego tolerowala, jesli chce niech sobie zalozy profil na portalu randkowym jesli interesuja go nowe znajomosci. Czemu nie.Ja nie bede mu tego zabraniac. Ale to juz bez udzialu MOJEJ osoby ;)

Gość kocicaaa
może jest i ładna,ale on jej nie zna,kiedyś mając tam 17 lat raz z nią rozmawiał a tak, chciał mi zrobić na złość,bo mnie dodał kolega komentarz do zdjęcia. on ma 22 lata mój

może jest i ładna,ale on jej nie zna,kiedyś mając tam 17 lat raz z nią rozmawiał nie lepiej napisac wprost jest atrakcyjniejsza i pewnie chce sie umowic z moim misiem na randke..:P

Gość kocicaaa
co to to nie,ona ma chłopaka

Gość kocicaaa
zrobiłam awanture i skasował ja i to durne konto z naszej-klasy i jesst spokój

co to to nie,ona ma chłopaka wiec tym bardziej nie rozumie po co robic hallo kolesiowi z powodu głupiego wpisu pod fota jakiejs panny...💤

Gość kocicaaa
ale tu chodzi o zasady,albo ja jestem dla niego tą jedyna i atrakcyjna albo jakaś inna wypudrowana dupa,która się świeci gorzej niż psu jajca !

ale tu chodzi o zasady,albo ja jestem dla niego tą jedyna i atrakcyjna albo jakaś inna wypudrowana d**a,która się świeci gorzej niż psu jajca ale ja tu nie widze zwiazku..:( co ma wspolnego wpis pod zdjeciem do twojej atrakcyjnosci..???? to ze wpisał cos tam cos tam... nie oznacza wcale ze nie jestes dla niego ta najwazniejsza... mylisz swiaty dziewczyno... ten wirtualny z realnym... zaraz pewnie podniosa sie głosy...ze od tego sie włąsnie zaczyna trzeba jednak zrozumiec ze jesli koles ma cie zostawic czy zdradzic to wcale mu nie bedzie potrzebny do tego portal NK...:D bo jesli bedzie chciał zrobic skok w bok to uwierz mi ale to zrobi... inaczej ..całkiem inaczej swoja fochowatoscia własnie z takich powodów jak wpis pod czyim zdieciem ...przyblizacie swoich facetów do tej panny co im własnie ładuje pod fota piekne słowa ... troche zaufania dziewczyny do swoich facetów:D

Gość assiiikkkk
Ufalam dopoki sie nie przejechalam :P

Gość kocicaaa
ja też pozatym nigdy nie ufa się facetowi w 100 %

Gość zla25
ja tez nie lubie nk wczoraj musialam zlikwidowac swoj profil,bo dalam zdjecie z moim facetem a byly sie wsciekl i napisal do niego jaka to ja nie jestem itp...prawie sie rozstalismy przez tego idiote takie rzeczy nagadal....

Gość a ja się wygłupiłam na nk
Napisał do mnie kolega ze szkoły nie widziany daaaawno temu. Zawsze tylko kolega. Spytał czy pamiętam małego bruneta czyli, że jego. A ja stara, głupia odpisałam, że pamiętam, że był za to dobrze umięśniony 😭 - faktycznie takim go pamiętam i chciałam być miła. I dopiero po wysłaniu wiadomości uświadomiłam sobie, że on to może dwuznacznmie poczytać 😭 Głupio mi jak cholera.

Gość a ja się wygłupiłam na nk
Panowie jak byście zareagowali na taki tekst? :-O

kiedys, jak facetowi (czy kobiecie) zaczynalo brakowac czegos w zwiazku (najczesciej byla to zwykla nuda) to siedzial i po cichu cierpial, badz sie z tym aranzowal. teraz, kazdy kto potrafi wlaczyc komputer szuka pocieszenia i milych slow w \"necie-swiecie\". tam jestesmy dla kazdego wyjatkowi, intrygujacy, itp. itd...i juz po krotkim czasie tracimy kontakt z rzeczywistoscia...jak to w tym dowcipie: kochanie jestes inteligentna atrakcyjna i madra babka...cholera, zebys jeszcze byla do tego troche obca (si!). tak, trudno w obecnym swiecie byc wiernym bo czlowiek juz tak ma, ze lubi jak mu bija bravo, albo jak w nagrode dostaje jakies \"cukiereczki\"...w ostatecznosci wystarczy czyjes zainteresowanie i mile slowa. to nie przypadek ze n-k, gg, skype i temu podobne sa tak popularne. ciesze se ze nie mam 20 ani 30 lat...i mysle, ze korzystam z tych cudow techniki, nie dajac sie przy tym zwariowac. pozdrawiam!

Gość Ja by poczytal to tak
Ze laska nie masz mozgu bo w ciulu nie ma miesni . Ot.:O:O

Jak byłam na rozmowie kwalifikacyjnej to kierownik zapytal mnie czy mam konto na naszej klasie. Odpowiedzialam ze tak, to zazartował ze sprawdzi kogo mam w swoich znajomych :) Uśmiechnełam się tylko, prace dostałam, a kierownik nasz jest super :)