Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek_delight

znowu oblałam prawko

Polecane posty

Gość nie martw sie
prawko to jeden wielki biznes im wiecej razy oblewasz tym wiecej kasy topisz nie tylko ty jedna zdac nie mozesz

Gość fgfdgdfg
moja siostra zdawala chyba 11 razy. pozniej sie poddala. facet kazal jej wjechal w bloto a pozniej wyjechac. oczywiscie nie poradzila sobie i oblala. pozniej to juz coraz dziwniejsze rzeczy wymyslali... nie miala juz sily... kurwa a tyle kasy wydala

Gość ja pomoge chetnie
zainwestowałaś tyle kasy. dawaj dalej. może Zmień miasto w którym zdajesz?? i tak 5 godzin musisz wykupić. dasz rade, ale nie rezygnuj. ja zdaje za dwa tygodnie. jestem lewa jak nic. wsamochodzie trace głowe. al e choćbym 10 razy miała zdawać to zdam. i ty też. powodzenia

Gość imiisisaaaaa
ja zdałam za 1 :D:*

Gość aberra
ja zdałam za 4 razem i jestem i tak z siebie dumna ale kasy na doszkalania wydałam tyle że samochód mogłabym sobie za to kupić. Znam faceta co zdawał 18 razy, powtarzał egzamin z teorii kilka razy oblewając parę po drodze, oblewał na jeździe po mieście też, wybluzgał egzaminatora i wszyscy się z nigo śmiali że głupek :-O

Gość ...a nie daj się
hej, nie łam się, zapisuj się szybko na nastepny i bierz parę godzin dodatkowych na to co ci idzie najgorzej. Ja zdałam za 5 razem i też już miałam wątpliwości co do moich zdolności za kierownicą ale zdałam, a egzaminatorzy mówili, że mieli takich co np. podchodzili wiele razy, w tym jeden 17 razy :)