Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca9999

temat troche nie w czasie i nie w porę, ale pomóżcie...

Polecane posty

Gość Pytająca9999

jestem bardzo blada, ciężko mi jest się opalić. nogi i ręce jako takie. ale mam kilka fajnych bluzek tylko z częściowo odkrytymi plecami. no i są bardzo blade. chciałabym je chociaż trochę opali, ale mieszkam na wsi, daleko od miasta i nie mogę chodzić na solarke (poza tym też nie chcę). Ale na moim podwórku jest siatka z oczkami i brama przez którą wszystko widać... na podwórku nie ma miejsca gdzie mogłabym się opalać żeby nikt mnie nie widział... bo chciałabym się opalać w samym biustonoszu, żeby i plecy opalić i brzuch ale fakt, że sąsiedzi mają mnie przy tym oglądać jakoś mnie nie cieszy... :( kto nie przejdzie drogą będzie mnie widział w samym staniku i króciutkich szortach... nie za bardzo wiem czy to jest ok no i trochę się wstydzę. mama mówi mi (mam 15lat) żebym położyła się na huśtawce i zdjęła podkoszulkę, ale mi nie za bardzo to pasuje. A co jeśli drogą będzie szedł jakiś chłopak mnie zobaczy i będzie gadał kumplom, wyśmiewał się że leżałam Prawie goła Itp..???? co sądzicie?? pomóżcie... proszę...

Gość cześć uk

Gość uuuupppp
I Ty się chcesz dziś na podwórku opalać ???? :o

Gość poczekaj
do stycznia , lepsze słońce wtedy będzie :classic_cool:

Gość Pytająca9999
nie jasne, że nie ale niedawno założyliśmy Internet i TERAZ Z CIEKAWOŚCI pytam tylko...

Gość Pytająca9999
upuuję temAT

Gość Pytająca9999
upuję

Gość dddsdsdd
Jest za zimno na opalanie:O Kup sobie samoopalacz.

Gość kup sobie
samoopalacz i po problemie:)

Gość zaloz burdel
bosh ludzie nie widzicie ze to prowokacja ,komus sie nudzi????????

Gość Pytająca9999
ale po samoopalaczu są brzydkie plamy, bo żebyu go równo rozprowadzić trzeba mieć ten dyg w rękach a sama tego nie zrobię na plecach co nie??? a jestem jedynaczką z rodzicami po 45 roku życia to chyba rodzice równo tego nie zrobią??? chodzi mi o to, że w tym roku jakoś przeżyję, ale czy w następne lato opalać się w samym staniku i szortach???? o to mi chodzi cały czas...

Gość Pytająca9999
upupupupp

Gość Pytająca9999
upuję

Gość ja ja jeździłam na wieś
do dziadka, na wakacje, to normalnie, brałam kocyk, kanapki, picie jakieś, dobrą książkę i szłam na łąkę- taką nie koszoną, gzdzie nikt nie chodził i tam się opalałam bez skrępowania i w dodatku cieszyłam otaczającą mnie przyrodą!

Gość Pytająca9999
tylko, że u mnie na wsi nie ma takiej nie skoszonej łąki gdzie nikt by nie zaglądał :) pełno wszędzie dzieci, młodszych, tarszy, wogóle pełno ludzi... a i CIebie we wsi nie kazdy znał na pewno bo tylko na wakacje przyjeżdżałaś a mnie u mnie znają wszyscy... :(

Gość weronisiax
Jak kupisz dobry samoopalacz to plam nie bedzie:)

Gość Pytająca9999
no ale po pierwsze nie wiem jaki jest ten dobry a po drugie mam do wiekszego miasta jakieś 50km i nie bardzo wiem kiedy tam pojadę. pozatym nie mam kasy A tak w ogóle wolałabym mieć naturalną opaleniznę. i tu ponowię moje pytanie - co sądzicie o tym, żebym opalała się w samym staniku i szortach na podwórku z którego wszystko widać z drogi???