Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleleleeeeee

CZY WIDZIELIŚCIE NA ŻYWO TAK PIĘKNĄ KOBIETE ,DZIEWCZYNE ,ŻE WAS AŻ ZATKAŁO ???

Polecane posty

Gość bleleleeeeee

CZY ZDARZAJĄ SIE TAKIE PIĘKNOSCI w życiu codziennym ?? czy tylko aktorki i gwiazdy mogą być piekne w fotoszopie i pełnym makijażu ?:):)

Gość ja widzialem
dzis jest moja dziewczyna :)

Gość bleleleeeeee
zle złozylam zdanie ostatni.. chodzilo o to ze wydaje sie ze tylko aktorki i gwiazdy są piękne na ekranie a rzadko mozna spotkac zjawiskową laske na ulicy ..

Gość niestety nie
mam 26 lat i uwierz ze widzialam sliczne i ładne laski często . dużo jeżdze po Polsce.taki zawód. Ale nigdy nie widziałam zjawiskowej do tego stopnia ze wzroku nie mogłam oderwać.

Gość ładnych jest aż za dużo
w polsce. takich lalek jak zmuda trzebiatowska ale pieknych naprawde i zjawiskowych nie spotkasz raczej :(

Gość ja widzialem
fakt- ale gdybys takiej ladnej czy bardzo aldnej nalozyla kilo makijazu i sphotoshopowala jej fote- byl;aby zjawiskowa ;)

Gość ja razzzzz
ja raz widzialam jedna laske ktora miala cere jak porcelana w zyciu nie widzialam tak idealnej cery, siedzialam obok niej i nie moglam oczu odrwac

Gość mieszkam we Francji
i nie uwierzycie pewnie ale widziałam na żywo z odległości 2 metrów tak piekną kobiete ,że mnie zatkało.była chyba bez makijażu .miała rozpuszczone długie włosy niefarbowane..byla naturalnie piękna ..wyglądala jak jakieś zjawisko..wiecie o kim mówie ??? ANGELINA JOLIE..szla z dziećmi..do dziś każdemu sie chwale w pracy i wszędzie ,że mialam szczęscie ją zobaczyć na żywca..i przekonać sie jak wygląda naprawde..więcej takiej kobiety pięknej jak ona nie widziałam nigdy !!!! możecie sie smiać ale dla mnie to było tak wielkie przezycie ze widziałam angeline ze poprostu miałąm ciary..do tamtej pory tylko o niej czytać mogłam..i założe sie ze zadna z was i zaden z was nie miał okazji widziec jej na żywo !! pozdrawiam

Gość no i co z tego chwalipięto
phiiiiiii!!!! Skoro we Francji mieszkasz to jaka to sztuka ją widzieć jak ona tam ma swój dom i czesto tam jest?nic specjalnego nie napisałaś! Ja widziałam na żwyo anie przybylską i co?

Gość ja razzzzz
z ta Angelina to zazdroszcze:) niedlugo sie przeprowadzam do Francji wiec moze tez kiedys kogos slawnego zobacze:D

Gość fpodee444
ma :) Ale jest doda. też zjawisko na nagraniu GTNL ją widziała moja córka i mówiła ze jest piekniejsza niż w tv i gazetach i chuda jak szkielet;0poważnie.

Gość moze ja tez spotkam angie
Bo czesto paparazzi łapią ją jak przechadza sie ulicami bez ochrony nawet :)A BRAD JEZDZI ROWEREM SPOKO Z NICH PARA:) a ja też często bywam we Francji haha

Gość nazwe tak córke
no ja nie widzialam nigdy ale nie wiem jak za granicami. .ja moge mówic tylko o Polsce bo za granicą nigdy nie byłam

Gość ja jestem zjawiskowa tylko

Gość nektar pomarańczowy
Ja widzialam pol obsady z pierwszej milosci x) bo z wroclawia jestem :D

Gość ja jestem zjawiskowa tylko
bo innej zjawiskowo ładnej laski nie widziałam w zyciu. są tylko ładne.ale piękne to raczej nie uświadczy.

Gość .................ponawiacz.
ponawiacz śliczniusnia że masakrunia:classic_cool: a jak ją widzę to aż mnie zatyka::)

Gość zazdroszcze tej co widziala
angeline. wiem ze jest na żywo zjawiskiem.

Gość gdyby ktos
może ze 3 razy w życiu widziałam

moja siostra rodzona jest zjawisko piekna. Ma 180 cm wzrostu, piekne cialo, czarne wlosy i niesamowite oczy, duze i takie dobre, nie da sie tego opisac. Usta ma dosc pelne, ale nie za duze. Mysle, ze to dlatego ze jest taka dobra, bo jest niesamowicie dobrym czlowiekiem i byc moze dlatego jest taka piekna. Czasem widze dziewczyny bardzo ladne, ale jesli maja paskudne charaktery od razu zauwazam w ich zewnetrzu cos co nie jest piekne. Moze to prawda ze czasem na twrzy widac wewnetrznego czlowieka. Ja nie jestem juz taka ladna jak moja siostra, ale nie narzekam :-)

Gość zazdroszcze tej co widziala
anka a ma ta siora twa zdjecie na n-k ?pokaż:)

ja kiedys jak byłam na basenie to spotkałam dziewczynke około 14 lat. była piękna. napiewno wyrośnie na jakąs modelkę. nie mogłam od niej oderwac wzroku ewnie myslała że jakis zbok ze mnie