Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabrjela

farbowanie brązowych włosów na jaśniejszy kolor

Polecane posty

witam ; ) moim problemem jest kolor włosow. Z natury jestem blondynką, średni blond podchodzący pod jasny. I coś mi w kwietniu strzeliło do głowy, żeby ufarbować włosy na brąz, który bynajmniej okazał się \"ślicznym\" miedzianym odcieniem.[\"ruda, chodź tu!\"] ŻADEN brąz mi do tej pory nie wyszedł! zawsze wracam do miedzianego odcieniu, raz nawet byłam iście pomarańczowa :) I fakt faktem, przez te pół roku kolor mi się podobał, jednak chciałabym wrócić do blondu. i teraz nasuwa się pytanie: czy farbując włosy na popielaty blond mogłabym uzyskać kolor bynajmniej podchodzący pod blond? znalazłam odpowiednią farbę na allegro: http://www.allegro.pl/item454173291_farba_do_wlosow_loki_nr_13_popielaty_blond.html ________________________________________ na palecie farb [mniej wiecej z dołu strony] widać jak wyjdą ciemne włosy zafarbowane na popielaty blond. Tylko że to \"naturalny kolor włósow\" jest brany pod uwagę, nie farbowanych ciemnych ... Czy mogłybyście mi coś doradzić, drogie panie? :) A może znacie jakąs inną farbe dobrze kryjącą? Nie oczekuję że z średniego brązu wpadającego w rudy za jednym farbowaniem stanę się platynową blondynką, ale może znacie jakąs farbe ktora umozliwiłaby mi chociażby bardzo ciemny blond? pozdrawiam i śle całusy :)

sorki, ale nie wierze w kolorki namalowane na papierze :) moim zdaniem najlepiej idź do fryzjera na dekoloryzacje bo jasniejsza farba z reguly nie przyjmuje sie na ciemniejszych wlosach weź pod uwage ze dekoloryzacja bardzo niszczy wlosy i dlatego najlepiej robic ją u fryz a nie samodzielnie jesli już