Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek9

Jak oszukać nie-dziewicę?

Polecane posty

Gość Prawiczek9

Trochę to głupie, ja mam 20 lat, ona niby o rok młodsza, ale to ona ma większe doświadczenie ode mnie. Miała już paru chłopaków, ja jedną dziewczynę, ale nadal jest prawiczkiem. Nie potrafię jej o tym powiedzieć, boję się odrzucenia. Ale z drugiej strony boję się seksu z nią, w sensie, że szybko wystrzelę... Bo petting mam już za sobą, umiem kobietę pieścić. Boję się tylko, że zaczniemy się pieścić i długo nie wytrzymam... Nie mówiąc już o włożeniu go...

Gość pani mastak
przenieś się na foru erotyczne

Gość Prawiczek9
No ale nie może nikt napisac niczego jeśli temat już powstał? ;p

Gość kocicaaa
nieeeeeeeeee

na poczatku powiedz ze nie masz duzego doswiadczenia (czyli jakies masz, ale nie bogate), podczas gry wstepnej mrucz jak barrrrrdzo cIę podnieca, że ledwo się powstrzymujesz itd. Jak wystrzelisz za wczesnie to wytlumaczysz ze to wlasnie dlatego ze ona jest tak niesamowicie seksowna i zaproponuj ze potem powtórzycie jak troszke \"odpoczniesz\". pamietaj zeby ją dopieścić - nie bedzie sie czepiala ze za szybko skonczyliscie. a za nastepnym razem juz bedzie lepiej. u mężczyzn umiejętność kopulacji jest wrodzona, jedno co przeszkadza to stres. jak psychicznie się wyluzujesz to bedzie dobrze.

Gość Prawiczek9
No jaj jej powiedziałem, że miałem jedną dziewczynę na stałe i trzy przygodne. To akurat prawda, ale seksu z nimi nie uprawiałem :P To ona się zdziwiła, że mało :D Mówiłem jej, ze nie miałem dawno dziewczyny, żeby była dla mnie jakby co wyrozumiała.

czesc moj ulubiencze :) jak nie bedziesz robil problemu to jej to ze Ty mozesz myslec ze ona pomysli ze Ty myslisz itd nawet przez glowe nie przejdzie :P

Gość kup sobie jakiś penis maraton
czy cos w tym stylu na przedłużenie dymania i po wszystkim:) w kazdym sex shopie dostępne są tego rodzaju tabletki czy spreje:)

a Ty co?:) ja bym się ucieszyła, gdyby trafił mi się chłopak- prawiczek :D

ej dajcie spokoj, zadnych pigul. potem bedzie mial problemy zeby bez nich pojsc... mniej stresu i mysl o tym ze zawsze mozna poprawic jak nie wyjdzie za pierwszym razem :) jakby sie ludzie od tego rozstawali toby ludzkosc wyzdychala :P

Gość cxv
"ja bym się ucieszyła, gdyby trafił mi się chłopak- prawiczek" dlaczemu?

Gość vvvvv
Oczywiście, ze warto, kobiety też ciągle oszukują choćby malując się. Nie miej skrupułów - kłam ile wlezie.

cxv- bo czułabym, że jest tylko mój :) oczywiście nie będzie mi jakoś specjalnie przeszkadzało, jeśli już prawiczkiem nie będzie, ale wolę prawiczka;) prawiczek i kropka 1987- jestem dziewicą ;)

I on ma się sugerować niby tym, że "kobiety ciągle kłamią"?? :>

Gość ja bym powiedziala jej...
o ile zakladasz, ze chcesz z nia byc , a nie tylko przespac sie by miec to z glowy... moich dwoch partnerow powiedzialo mi dopiero po fakcie...i to sporo po fakcie bo nie mieli odwagi - uwazam, ze to nie jest dobry pomysl... szczegolnie za pierwszym razem ja sie stresowalam jak glupia, ze jestem niedoswiadczona i co on sobie pomysli.... a on byl tak samo niedoswiadczony tylko ja o tym nie wiedzialam :D

Gość ja bym powiedziala jej...
ale chyba powiedzialabym jej to juz jak bedziecie to niemal robic... albo zaraz po ... raczej nie rozwazalabym tego na spokojnie wczesniej z nia :) ogolnie wolalabym nie zaczynac budowac czegos od zatajania... nawet jesli sama sie nie polapie :)